Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Υπάλληλος των ΕΛΤΑ δολοφόνησε εν ψυχρώ γυναίκα συνάδελφό του

Σοκάρει η είδηση ότι άντρας εργαζόμενος στα ΕΛΤΑ πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα συνέδελφό του μέσα στο κτίριο των ταχυδρομείων στον Πειραιά!
Το έγκλημα έγινε περίπου στις 10.03 το πρωί της Πέμπτης μέσα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ επί των οδών....
Τσαμαδού και Φίλωνος στο κέντρο του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άντρας που εργάζεται ως ταχυδρόμος στο Κερατσίνι εισέβαλε στο δεύτερο όροφο του κτιρίου, απομάκρυνε με τη βία έναν υπάλληλο λέγοντάς του "εσύ μην βλέπεις" και σκότωσε εν ψυχρώ γυναίκα υπάλληλο του Ταχυδρομείου πυροβολώντας την πέντε φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού!

Η άτυχη γυναίκα είχε αποσπαστεί εδώ και λίγες μέρες στην υπηρεσία ταξινόμησης στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Πειραιά από το Κερατσίνι "για να βοηθήσει", όπως λένε συνάδελφοί της.

Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου των ΕΛΤΑ, ο δολοφόνος από νωρίς το πρωί ανεβοκατέβαινε με το ασανσέρ τους ορόφους στο κτίριο του ταχυδρομείου, ψάχνοντας να βρει την 30χρονη γυναίκα.

"Τι κάνεις εδώ;

Μην σε ενδιαφέρει...", ήταν κατά πληροφορίες ο διάλογος του 35χρονου δράστη με άλλο υπάλληλο των ΕΛΤΑ ο οποίος αντελήφθη ύποπτες κινήσεις.

Αμέσως μετά τη στυγνή δολοφονία της 30χρονης, ο ένοπλος ταχυδρόμος πήγε στο γραφείο της προϊσταμένης, κάθησε και περίμενε να φτάσουν οι άντρες της ΕΛΑΣ για να τον συλλάβουν. Αυτή την ώρα, ο δράστης κρατείται και ανακρίνεται από άντρες της αστυνομίας.

Υπάλληλοι των ΕΛΤΑ επισημαίνουν ότι η γυναίκα που εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ ήταν μητέρα δύο παιδιών και διαζευγμένη. Χωρισμένος φέρεται και ο δράστης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος και το θύμα είχαν ερωτική σχέση η οποία διακόπηκε.

Η 30χρονη είχε υποβάλλει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μην την πλησιάζει ο 35χρονος. Δυστυχώς, η δικαστική απαγόρευση δεν απέτρεψε τον ταχυδρόμο.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες βράδυ πυρπολήθηκε το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.

Τα Μπουλούκια

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια