Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ακόμη δύο παρουσιάστριες στο κύκλωμα ναρκωτικών

Ποια είναι η καινούργια υπόθεση με τις δύο παρουσιάστριες που εμπλέκονται και αυτές στο κύκλωμα ναρκωτικών;
Δύο γνωστές παρουσιάστριες έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά τον σάλο με τον παρουσιαστή που εμπλέκεται στην υπόθεση με το κύκλωμα ναρκωτικών.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες και ρεπορτάζ επισημαίνουν πως.....

μια παρουσιάστρια που σχετίζεται στενά με τον παρουσιαστή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και ακόμη μία από διαφορετικό κανάλι είχαν επαφές με το κύκλωμα των ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στα νότια προάστια.

Επιπλέον, έντονα ακούγεται και το όνομα πασίγνωστου δημοσιογράφου, ενώ τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με το κύκλωμα ναρκωτικών.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία έφτασε στο όνομά του παρουσιαστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει αυτοβούλως στον εισαγγελέα, ύστερα από συνεργασία με την ΕΥΠ, τα μηχανήματα της οποίας κατέγραφαν όλες τις κλήσεις από και προς τα τηλέφωνα των μελών της σπείρας.

Για την ακρίβεια, από το κινητό του παρουσιαστή έγιναν δύο κλήσεις στις 14/1 και στις 17/3 στις οποίες ζητούσε από τον εγκέφαλο του κυκλώματος των ναρκωτικών από δύο εισιτήρια.

Με τον όρο «εισιτήρια», οι αρχές έχουν φτάσει στο συμπέρασμα ότι η σπείρα εννοούσε το είδος του ναρκωτικού -εν προκειμένω την κοκαΐνη-, ενώ η ποσότητα των «εισιτηρίων» αντιστοιχούσε στην ποσότητα των ναρκωτικών που ήθελε να αγοράσει.

Τι λέει ο ίδιος ο πασίγνωστος παρουσιαστής για τα ναρκωτικά; Ποια η περίπτωση δημοσιοποίησης του ονόματός του;

Ο αγαπημένος στο κοινό παρουσιαστής όπου εμπλέκεται στην υπόθεση με τα ναρκωτικά, γνωρίζοντας κάποιες μέρες πριν την δημοσιοποίηση την αστυνομική έρευνα είχε λίγο χρόνο να προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτό που θα ακολουθούσε.

Σε οικογενειακό επίπεδο δεν υπήρξε καμμία έκπληξη γιατί η «αδυναμία» του παρουσιαστή όσον αφορά τα ναρκωτικά, ήταν γνωστή. Μόνο φόβος για τις συνέπειες.

Στο επαγγελματικό περιβάλλον χθες κυριάρχησε ο νόμος της σιωπής. Μόνο κάποια στιγμή ο παρουσιαστής κλείστηκε σε ένα γραφείο για περίπου 40 λεπτά και συνομίλησε σε χαμηλούς τόνους για την υπόθεση των ναρκωτικών, με ένα διευθυντικό στέλεχος που επωμίστηκε την πρώτη διαχείριση κρίσης.

Το βασικό ερώτημα ήταν αν, σύμφωνα με τα όσα έχουν πεί οι δικηγόροι στον παρουσιαστή, υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί το όνομα από τις αρχές.

Ο παρουσιαστής είπε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα ενώ ισχυρίστηκε πως η συναλλαγή των ναρκωτικών έγινε πολύ καιρό πριν αλλά τώρα εντοπίστηκε από το βαλιτσάκι της ΕΥΠ.

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής πρόσθεσε δε ότι δεν είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, χωρίς όμως να διευκρινίσει τι και πως.
fimes

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια