Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πόρνη ετών 17, παίρνει στεροειδή για ζώα, για να αποκτήσει καμπύλες

Η Hashi «πουλάει» το κορμί της το πολύ για εννέα
ευρώ φτάνοντας σε σημείο να έχει ακόμη και είκοσι σεξουαλικές επαφές ημερησίως.
Στους οίκους ανοχής της Κανταπάρα στο βορειοανατολικό Μπανγκλαντές, η εκπόρνευση δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, ούτε η βία από τους πελάτες.
Όσο για την περίπτωση της 17χρονης Hashi δεν είναι η....

μοναδική, αφού περίπου 900 κορίτσια αναγκάζονται σε αυτόν τον τρόπο ζωής ακόμη και στην ηλικία των δώδεκα.
Εκτός από την φυσική και ψυχολογική βία που υφίσταται η Hashi, όπως αναφέρει το iefimerida.gr, είναι αναγκασμένη να παίρνει και μια μορφή στεροειδών που χρησιμοποιούνται από τους κτηνοτρόφους για την πάχυνση των ζώων.

Στόχος, είναι οι έφηβες που εκδίδονται να πάρουν κιλά, ώστε να φαίνονται ακόμα πιο ελκυστικές στους πελάτες και να ικανοποιήσουν τα γούστα τους για κοπέλες με καμπύλες.

«Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στην εμφάνιση που έχω τώρα και την καχεκτική εικόνα που είχα όταν ήμουν παιδί. Δείχνω πιο υγιής και είμαι σε κατάσταση να εξυπηρετήσω ακόμα και είκοσι πελάτες την ημέρα» δηλώνει η Hashi, που εισήχθη στον κόσμο του εμπορίου λευκής σαρκός όταν ήταν δέκα ετών.

«Η επικεφαλής του οίκου ανοχής με ανάγκασε να πάρω το χάπι. Με χτυπούσε και σταμάτησε να μου δίνει φαγητό. Με απειλούσε διαρκώς και μου υπενθύμιζε τα δάνεια που έχω να πληρώσω» δηλώνει η Hashi, που έχει έναν γιο τεσσάρων ετών ο οποίος ζει με συγγενείς τους οποίους η ίδια δεν έχει δει τα τελευταία δύο χρόνια.

Όσο για τις επιπτώσεις των στεροειδών συμπεριλαμβάνουν διάρροιες, υψηλή αρτηριακή πίεση, εξανθήματα, πονοκεφάλους ενώ είναι εξαιρετικά εθιστικά. Οι ειδικοί δηλώνουν ότι εξασθενούν επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα ενώ δεν είναι και λίγες οι κοπέλες που έχουν πεθάνει από υπερβολική δόση.
www.trelokouneli.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια