Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι τρέχει...σ​την ΤV

.....Mετά το "Dancing on ice", η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα κάνει μια γκεστ εμφάνιση και στην "Κλινική περίπτωση".
Με τόση δημοσιότητα τελευταία εξαργυρώνει ό τι μπορεί, τώρα που γυρίζει!

.....Ο Κώστας Κρομμύδας δήλωσε....

στην "Πρωινή Μελέτη" ότι θα πέταγε από την τηλεόραση το "Πάμε πακέτο" και τις "Οικογενειακές ιστορίες", γιατί δεν μπορεί να διαχειρίζεται τον προσωπικό πόνο των ανθρώπων. Θεωρεί το "Black out" αδιάφορο και δεν θα έστελνε ποτέ το παιδί του στο "Junior Masterchef".
Κατά τα άλλα, έχει κάνει επαφές για το "Dancing with the stars", στο οποίο θα πάει για να κερδίσει. Τα καλά και συμφέροντα δηλαδή!.

.....Νέα κόντρα διαφαίνεται στον ορίζοντα. Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο " Όλα" για το βιβλίο του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και τι είπε, νομίζετε; "Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που δεν είπε το βιβλίο "Φόβοι Κλόουν"!
Θα καεί το πελεκούδι.

.....Στην ίδια εκπομπή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε ότι η ανθρώπινη καρδιά τρώγεται και είναι νόστιμη, και ότι ο ίδιος έχει φάει αβγά μυρμηγκιών στο Μεξικό και κατσαρίδες.
Δεν προτείνεις και καμιά συνταγή, γιατί με τις πείνες που έρχονται...

....Όταν λέμε δεν κρατιέται, δεν κρατιέται. Ο Γιώργος Λιάγκας ξαναχτύπησε. Είχε καλεσμένη τη Μαριάννα Καλλέργη κι εκεί που τη ρώταγε για τον Αλεξέι, να σου και η "βόμβα". "Τα είχες με τον προπονητή σου. Το ξέρει ο Αλεξέι;"
Τι του λες τώρα;

....Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Νταντά Αμέσου Δράσεως", η Φραν Ντρέσερ, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι την απήγαγαν ....εξωγήινοι και της έχουν βάλει και τσιπάκι.
Και μη χειρότερα να λέμε...
Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια