Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Push Girls: κορίτσια σε αμαξίδια, το νέο reality

Το να κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ είναι δύσκολο.
Πόσο μάλλον αν είσαι παράλυτος σε αναπηρικό καροτσάκι.
Η πρόκληση αυτή είναι η βάση του σεναρίου του επόμενου αμερικανικού reality show, που βγαίνει τον Απρίλιο στο Sundance Channel.
Οι Mia Schaikewitz, Auti Angel, Angela Rockwood και Tiphany Adams (όπως τις βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά) είναι....

οι πρωταγωνίστριες του νέου τηλεοπτικού reality "Push Girls" που αναμένεται τον Απρίλιο στο αμερικανικό Sundance Channel.
Αν έβλεπες την φωτογραγία από την μέση και πάνω δεν θα σου έκανε καμία εντύπωση η είδηση.
Ένα ακόμη reality που ακολουθεί την ζωή τεσσάρων γυναικών.
Αυτό, όμως, θα τρέχει πίσω από τα προσωπικά τεσσάρων γυναικών σε αμαξίδιο, παράλυτων από το λαιμό ή τη μέση και κάτω.
Όπως, είπαν, ήταν η καθαρή προσέγγιση των παραγωγών που τις έκανε να λάβουν μέρος στην 14 επεισοδίων σειρά.
http://www.i-diadromi.com/
H Auti Angel, 42 χρόνων, ήταν μια επιτυχημένη hip-hop χορεύτρια, η οποία εργάστηκε με τους Milli Vanilli στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα, πριν από μια συντριβή αυτοκινήτων το 1992.
"Μια φορά χορεύτρια, για πάντα χορεύτρια", είπε, "το πνεύμα του χορού δεν πεθαίνει ποτέ, ό,τι κι θα συμβεί στο σώμα σου."
Στην σειρά θα φανεί πώς προσπαθεί να μείνει έγκυος καινα κάνει τη δική της οικογένεια.
http://www.i-diadromi.com/
Η Angela Rockwood, 36 ετών, είναι τετραπληγική και ήταν ηθοποιός πριν το ατύχημα με το αυτοκίνητό της το 2001.
"Χρειάζομαι κάποιον να κάνει τα πάντα για μένα", είπε. Μπορεί να μην είναι σε θέση να πηγαίνει στην τουαλέτα χωρίς βοήθεια, αλλά το διαζύγιό της τήν ταλαιπωρεί πολύ.
"Νομίζω ότι ο κοινός παρανομαστής μας είναι τα αμαξίδιά μας, αλλά έχει να κάνει με το πώς ζούμε τη ζωή μας στο μέγιστο".
http://www.i-diadromi.com/
Η Tiphany Adams, 28 ετών, επέζησε από ένα τροχαίο, στο οποίο τρεις από τις φίλες της πέθαναν. "Οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να εγκαταλείψουν. Αλλά και οι τέσσερις από εμάς επέλεξαν να θριαμβεύσουν πάνω από την τραγωδία", δήλωσε η Tiphany Adams.
http://www.i-diadromi.com/
Η Mia Schaikewitz, 32, πρώην κολυμβήτρια, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πόδια της από τα 15, μετά από μια σπάνια αιμορραγία του εγκεφάλου.
Η Mia αντιμετωπίζει τις σχέσεις και το κολύμπι για πρώτη φορά μετά το ατύχημά της.
Ο παραγωγός της σειράς, Gay Rosenthal, δήλωσε ότι κάποια τηλεοπτικά δίκτυα, σάστισαν και δεν ήξεραν τι να κάνουν την ιδέα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια