Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Gabriel Aubry: κάνει συνεδρίες διαχείρισης θυμού

Ο πρώην της H. Berry ξεκινά συνεδρίες διαχείρισης θυμού γιατί ξεσπούσε στο παιδί τους.
To ζευγάρι χώρισε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η μεταξύ τους διαμάχη δεν έχει ακόμη τελειώσει. Στην πρώτη απόφαση το δικαστήριο έδωσε την κηδεμονία στην Halle Berry, όμως ο πρώην σύζυγός της Gabriel Aubry έχει προσφύγει και πάλι στη δικαιοσύνη για το θέμα.
Η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της μικρής τους κόρης συνεχίζεται και ο πρώην σύζυγος της όμορφης ηθοποιού φαίνεται πως τελικά συμφώνησε να... διαχειριστεί τον θυμό του με τη βοήθεια ειδικού.
Η πρωταγωνίστρια του Cat Woman έχει ήδη κερίδσει την κηδεμονία της κόρης της Nahla, όμως ο Gabriel Aubry επισκέφθηκε εχθές ειδική επιτροπή Οικογενειακών Υπηρεσιών η οποία και του συνέστησε να κάνει συνεδρίες διαχείρισης θυμού.
Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο TMZ ο Gabriel Aubry συμφώνησε να κάνει μαθήματα anger management προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο με την κόρη του.
Οι πηγές λένε πως ο Gabriel είχε σοβαρά προβλήματα και έντονα ξεσπάσματα, τα οποία σύμφωνα με το δικαστήριο έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού.
Μάλιστα η πλευρά της Halle Berry αναφέρει περιστατικό κατά το οποίο ο Gabriel έσπρωξε την νταντά του παιδιού, ενώ εκείνη κρατούσε την μικρή Nahla στην αγκαλιά της.
Αν και η πλευρά Aubry το αρνείται, αναφέροντας πως πρόκειται για ισχυρισμούς της διάσημης ηθοποιού για να πάρει την κηδεμονία, η απόφαση των κοινωνικών λειτουργών μάλλον υποδεικνύει το αντίθετο.
Η απόφαση αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε ό, τι αφορά στην αλλαγή της κηδεμονίας.
Η απόφαση αυτή θα παρθεί στο δικαστήριο την προσεχή Δευτέρα.
Ο Gabriel Aubry αντιμετωπίζει και κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου, υπόθεση που διαχειρίζεται το δικαστήριο του Los Angeles.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια