Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει στις Σέρρες!

Στις 19 Ιουλίου 2012 στην περιοχή των Σερρών θα πραγματοποιηθεί η Δευτέρα Παρουσία, σύμφωνα με τον προφήτη Ζουρούμπαμπελ!
Αναλυτικότερα, ο προφήτης εγκατέλειψε τις ΗΠΑ προκειμένου να βρει καταφύγιο στη Φαιά Πέτρα του δήμου Σιντικής Σερρών αφού ο Θεός του μίλησε για τον....

Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που θα ξεσπάσει τον Ιούλιο και θα είναι καταστροφικός για ολόκληρο τον πλανήτη!
Μέχρι τότε, ο Ζουρούμπαμπελ καλλιεργεί ζαρζαβατικά, φροντίζει κότες και γαλοπούλες και στον ελεύθερο χρόνο του ανεβάζει βίντεο στο YouTube με τα κηρύγματά του.
Το αξειοσημείωτο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ήδη μία οικογένεια έχει φύγει από τις ΗΠΑ ώστε να ακολουθήσει τον «προφήτη», ενώ ακόμα μία αναμένεται να φτάσει από τη Βρετανία.
«Ο Θεός μας είπε να έρθουμε στον τόπο αυτό, για να προστατευτούμε. Θα συμβούν πολλά άσχημα πράγματα στον πλανήτη τους επόμενους μήνες. Ο τόπος αυτός είναι «προστατευόμενος» από τον Θεό και θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες του εξωτερικού»
δήλωσε ο ίδιος.

Σημείωση: Η ημερομηνία 19 Ιουλίου 2012 πέφτει Πέμπτη, οπότε μην κανονίσετε κάτι…
neolaia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια

  1. Ευτυχώς είναι κοντά οι Σέρρες και δεν θα δυσκολευτούμε να πάμε.... Άλλο πάλι και τούτο.... Θα μαζευτεί καμιά αίρεση εδώ και θα κάνουν καμιά βλακεία και θα γίνουμε πάλι το κέντρο στις ειδήσεις, παγκοσμίως.....
    Την καλησπέρα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπα ο Δημαρχος θα τοκανε για να τραβηξει κοσμο χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή