Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ηλίας Ψινάκης – Στεγάζει τις άστεγες καρδιές

Μας έχει απασχολήσει πολλές φορές μέσα από διάφορες ιδιότητες με τα σκέρτσα του, τα τερτίπια του, το χιούμορ, τον αυτοσαρκασμό και την εκκεντρική του συμπεριφορά.
Αυτή τη φορά μας εκπλήσσει και πάλι ευχάριστα με την ιδιότητα του δημοτικού σύμβουλου, προχωρώντας σε....

 κίνηση βοήθειας των αστέγων.
Ο «μάνατζερ» έχει βαλθεί να μανατζάρει τους πάντες, προκειμένου να κινητοποιηθούν προς την ανεύρεση πόρων για τους άστεγους.

Το πρόβλημα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και οι συνάνθρωποί μας δεν έχουν να φάνε και να στεγαστούν.
Η εκστρατεία του «Για ένα πιάτο φαί» και ζητά έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη.
Πρώτος και καλύτερος ο Αντώνης Ρέμος και έπονται και πολλοί άλλοι.

Ο Ηλίας Ψινάκης σαν Κριός με ακριβέστατο τρίγωνο Ήλιου – Άρη με τον Άρη στον Λέοντα, μπορεί να ηγηθεί μιας τέτοιας πρωτοβουλίας και μάλιστα να την αναδείξει σε άθλο, που θα καταχειροκροτηθεί και θα έχει ανταπόκριση.
 Το εξάγωνο και των δύο πλανητών με τον Ουρανό, ισχυροποιεί τη θέληση, που θα ψάξει να βρει οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και τον πιο ανορθόδοξο, για να πετύχει τον σκοπό του.

Το τρίγωνο του Ήλιου με Κρόνο και Πλούτωνα και η παράλληλη σύνοδος του Άρη με αυτούς, εγγυώνται την αποφασιστικότητα, το θάρρος και την σφοδρότητα της επιθυμίας του, για να εξασφαλίσει εκείνα που οι άστεγοι έχουν ανάγκη.

Σίγουρα δεν είναι πολλά, σίγουρα είναι απαραίτητα και σίγουρα πρέπει να την στηρίξουμε όλοι. Όταν ένας Κριός προωθεί με τέτοιο ωροσκόπιο, οι υπόλοιποι ωθούνται!

(8/4/1948 Αθήνα)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια