Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βασίλης Ζούλιας στη Ν. Υόρκη

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της διεθνής εβδομάδας μόδας Athens Xclusive Designers Week με το Nolcha Fashion Week στη Νέα Υόρκη, ο Vassilis Zoulias, πραγματοποίησε την πρώτη του επίδειξη μόδας στο «Μεγάλο Μήλο»......


Η συλλογή  είναι demi couture, αφορά την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας 2012 και έχει τίτλο «New Look New York».
Αν αναρωτιέσαι τι είναι τo «Nolcha Fashion Week», έχουμε την απάντηση.
Είναι μια κορυφαία βραβευμένη διοργάνωση για ανεξάρτητους σχεδιαστές μόδας προκειμένου να παρουσιάσουν τις συλλογές τους σε ένα ακροατήριο που αποτελείται από press, retailers, stylists και industry influencers.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών το Nolcha Fashion Week έχει καθιερωθεί ως μια πλατφόρμα ανακάλυψης και προώθησης νέων σχεδιαστών μόδας μέσα από runway shows και exhibition κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.
Η διοργάνωση άλλωστε συγκαταλέγεται επίσημα μαζί με αυτή της Mercedes Benz ως τις δύο αναγνωρισμένες εβδομάδες μόδας της αμερικανικής μητρόπολης.
Ο Βασίλης Ζούλιας  είναι ο πρώτος Έλληνας σχεδιαστής που  παρουσιάζει την collection του στη ΝΥ, βάση αυτής της νέας fashion συνεργασίας και είμαστε σίγουροι ότι τo '50s ύφος του και τα retro chic κομμάτια του, θα εντυπωσιάσουν και το διεθνές fashion crowd.
Aντίστοιχα η AXDW θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει στη διοργάνωσή της το Μάρτιο, την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Danilo Gabrieli από τη Νέα Υόρκη.
Η «ανταλλαγή σχεδιαστών» είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις όλα τα τελευταία fashion trend και ειδικά όταν μας εκπροσωπεί κάποιος σαν τον Bασίλη Ζούλια, αυτή η «ανταλλαγή» δεν μπορεί παρά να μας κάνει περήφανους.
Madame Figaro

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια