Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βίντεο που σοκάρει με έφηβη να ρωτά: Είμαι όμορφη ή άσχημη;

Για τους εφήβους το διαδίκτυο δείχνει να κρύβει πολλές παγίδες.
Σε μια τέτοια παγίδα έπεσε ένα κορίτσι 13χρονών, όταν μέσα στην ανασφάλεια της ηλικίας της, θέλησε να μάθει αν είναι όμορφη, επειδή στο..

 σχολείο της κάποιοι την κορόιδευαν.
Μέσα στην στεναχώρια της μπήκε στη διαδικασία να φτιάξει ένα βίντεο και να το ανεβάσει στο youtube, ζητώντας απεγνωσμένα από τον κόσμο να της πει αν είναι όμορφη ή άσχημη! Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο σχολιάστηκε από πολλούς θετικά, αλλά και αρνητικά.
Όμως ορισμένα σχόλια των χρηστών του youtube, πλήγωσαν την ευαίσθητη ψυχής της πιο πολύ από ότι οι συμμαθητές της. Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τους γονείς είναι το πόσο πολύ ένα 13χρονο κορίτσι, ένα παιδί δηλαδή, ασχολείται με την εξωτερική του εμφάνιση, για να φθάσει στο σημείο να εκθέσει τον εαυτό του σε εκατομμύρια μάτια.

Και μάλιστα να υποβάλει τον εαυτό της στην διαδικασία να την κρίνουν. Η 13χρονη μακιγιαρίστηκε έκατσε μπροστά από την κάμερα του υπολογιστή και με κατεβασμένα μάτια και κομπιάζοντας, άρχισε να περιγράφει την περιπέτειά της στο σχολείο, όταν οι συμμαθητές της την είπαν άσχημη.
www.madata.gr

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/2/12, 3:26 π.μ.

    otan se koitw to pouli mou ginete miso mallon 8a ftaiei pws eisai mpazo.,..............................................................................................................i love you ................................by trelaras,....................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή