Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑμεΑ

ΘΕΜΑ: «Νομοθετική Ρύθμιση σχετικά με τις μετακινήσεις των Μαθητών με Αναπηρία»
Σας ενημερώνουμε ότι οι επίπονες και συνεχείς προσπάθειες της Ομοσπονδίας μας σχετικά με το γνωστό θέμα της μετακίνησης των μαθητών με αναπηρία από και προς τις Σχολικές Μονάδες, είχαν ως αποτέλεσμα..

 ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Π. Κουκουλόπουλος να εισάγει σχετική Νομοθετική Ρύθμιση στο ψηφισθέν την Τρίτη, 21/2/2012 από την ολομέλεια της Βουλής Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Ρύθμιση Λειτουργίας της Ταχυδρομικής Αγοράς, Θεμάτων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Άλλες Διατάξεις».

Η ρύθμιση αποτελεί αυτοτελές άρθρο του παραπάνω Νομοσχεδίου και αναφέρει τα εξής: «Οι συμβάσεις που έχουν συνάψει οι Περιφέρειες για τη μεταφορά μαθητών και παρατάθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 70 του Ν. 4002/2011 (ΦΕΚ Α180), παρατείνονται έως την 30η Ιουνίου 2012».

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι συντονισμένες και συντεταγμένες προσπάθειες και ο διαρκής αγώνας, έχουν αποτέλεσμα!

Για το λόγο αυτό, είναι αδήριτη ανάγκη η αλληλεγγύη, ο συντονισμός, ο συγχρονισμός, η διάρκεια, η υπομονή και η επιμονή να διακρίνουν τον αγώνα μας!!!

Με εκτίμηση
Για την Εκτελεστική Επιτροπή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια