Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης

Ωρες αγωνίας περνά ο Ντίνος Καρύδης (πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη) καθώς υποβλήθηκε σήμερα σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Εδώ και αρκετό καιρό ο γνωστός ηθοποιός ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιά του, όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρνιόταν να πάει στο γιατρό παρά τις ....

έντονες πιέσεις της κόρης του και της συζύγου.
Το πρόβλημα υγείας, όμως επιδεινώθηκε και μάλιστα με αιμορραγία με αποτέλεσμα η Σμαράγδα Καρύδη να μεταφέρει τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση. «Από καιρό υπέφερα, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν πήγαινα στο γιατρό. Ο Νίκος Μπουσδούκος με παρότρυνε στην πρόβα να πάω να με εξετάσουν. Πονούσα εδώ και πολύ καιρό στο κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας και είχα και κάποια άλλα συμπτώματα. Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε η γυναίκα μου και η κόρη μου με έφεραν στο νοσοκομείο», είπε ο γνωστός ηθοποιός, Ντίνος Καρύδης.

Η Σμαράγδα Καρύδη, που έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, όμως παίρνει κουράγιο από τον ίδιο τον Ντίνο Καρύδη που παραμένει αισιόδοξος ότι θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

«Ο γιατρός μου, ο κ. Πλατανιώτης είναι εξαίρετος. Πάντα με το καλαμπούρι και το χαμόγελο στα χείλη. Δεν έχω λοιπόν καμία αγωνία που πάω στο… μαχαίρι, είμαι γερό καρύδι. Θα μου αφαιρέσουν ένα κομμάτι εντέρου και θα το συνδέσουν με το υπόλοιπο. Θα με ναρκώσουν και ό,τι ήθελε προκύψει. Ελπίζω να ξυπνήσω μετά την εγχείρηση. Ότι θέλει ο Θεός που είναι πάνω από όλα και όλους», είπε ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, για το πρόβλημα υγείας του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια