Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ξόδευα 30 εκατομμύρια για ρούχα μιας σεζόν

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την οικονομική κρίση.
Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στα υπέρογκα ποσά που ξόδευε η ίδια για τις νυχτερινές της εμφανίσεις τα προηγούμενα χρόνια.
«Εγώ χαλούσα πάρα πολλά χρήματα. Δεν έκανα lifestyle με σκάνδαλα και....

ίντριγκες. Ήθελα εικόνα, αλλά μια εικόνα πολύ διαφορετική. Έπαιρνα ένα αεροπλάνο και, για δύο ημέρες περίπου, πήγαινα με την αγαπημένη μου κουμπάρα, τη Σήλια, να βρούμε ότι πιο ακριβό υπήρχε σε πέτρα Swarovski και φτερά για να φτιάξουμε τα φορέματα της τότε εποχής και από μεγάλους οίκους μόδας να πάρω εγώ ρούχα. Αυτό όμως περίμενε να δει ο κόσμος, γι’ αυτό ερχόταν. Δεν ερχόταν μόνο για να ακούσει» δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ παραδέχτηκε:

«Ένα ταξίδι μπορεί να στοίχιζε και τριάντα εκατομμύρια δραχμές για τα ρούχα της συγκεκριμένης σεζόν και ίσως όχι και ολόκληρης της σεζόν. Τότε φαινόταν πολύ φυσιολογικό».

Πώς αντιδρούσε όμως το κοινό των πρώτων τραπεζιών ενός νυχτερινού κέντρου απέναντι σε τόσο ιδιαίτερες και ακριβές εμφανίσεις; «Δεν ασχολιόμουν με αυτό. Το lifestyle ίσως ήταν πιο πολύ για τα πρώτα τραπέζια αλλά η καρδιά και τα τραγούδια πιο πολύ για τους πίσω. Μετρούσε πολύ για μένα αυτό, πάρα πολύ» τόνισε η ίδια.

Μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε το ύψος των λογαριασμών που συχνά έκαναν οι παρέες στα πρώτα τραπέζια εκείνη την εποχή:

«Πολλά χρήματα, πολλά... Τότε που ήταν οι δραχμές πιστεύω ένα εκατομμύριο ή και δύο. Έβγαζε χρήματα εκείνες τις εποχές ο κόσμος. Είχε και ξόδευε πολλά».
www.stifora.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια