Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Guest chef ο Γιώργος Χωραφάς
σε δείπνο για τη παιδοκαρδι​ολογική κλινική ΑΧΕΠΑ

Ονομάζεται Gastronomy Team και αποτελείται από τρεις πολλά υποσχόμενους νέους:
Παναγιώτης Σωπιάδης (στέλεχος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων),
Στέλλα Καραγιαννίδου (μέλος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Αξιοποίηση Ακτών Ελλάδος)
και Άννυ Καλογιάννη (επιχειρηματίας).
Στόχος τους είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ατμόσφαιρα πολιτιστικού πολυδρώμενου για μικρούς και μεγάλους, "βραδιές όπου θα περνάμε καλά και τα έσοδα από αυτή τη διασκέδαση δεν θα σπαταλιούνται άσκοπα, αλλά θα πηγαίνουν για κάποιον σημαντικό σκοπό", λέει ο εμπνευστής της ιδέας, Παναγιώτης Σωπιάδης.
Βασίζονται αποκλειστικά στη βοήθεια χορηγών που συμβάλλουν στην επίτευξη του έργου τους και όραμά τους είναι να παρέχουν έργο για όσο το δυνατόν περισσότερα ιδρύματα, αφού το κράτος τους έχει κόψει όλες τις επιδοτήσεις.
Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2011, όταν διοργάνωσαν ένα μπαζαρ στο πεζόδρομο της Ικτίνου και συγκέντρωσαν ένα ικανοποιητικό ποσό για το" ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα".
Στη συνέχεια πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό δείπνο, όπου μαγείρεψε η Άννα Βίσση, και του οποίου τα έσοδα διατέθηκαν στην
"Κιβωτό του Κόσμου".
Τώρα, το επόμενο δείπνο θα γίνει την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, στο Bar restaurant Les Zazous, για την επέκταση της παιδοκαρδιολογικής κλινικής στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Guest shef θα είναι ο Γιώργος Χωραφάς, ο οποίος μας προσκαλεί να συμμετέχουμε:
"Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί, με οδηγό τη γεύση και προορισμό την προσφορά στον συνάνθρωπο. Η αστρονομία κρύβεται μέσα στη γαστρονομία και η γεωγραφία μαθαίνεται ευκολότερα σε ένα μπακάλικο μέσα στην αγορά...".
Με αφορμή αυτά τα λόγια από την ταινία "Πολίτικη Κουζίνα", άνθρωποι με καλή διάθεση αρπάζουν την ευκαιρία να βρεθούν μέσα σε μια κουζίνα και να δημιουργήσουν γεύσεις και αρώματα μοναδικά ή, αλλιώς, τη βάση για όμορφες στιγμές.
Μέσα από αυτές τις μοναδικές στιγμές προσφέρουν - μαζί τους και εμείς - βοήθεια σε αυτούς που πραγματικά τη χρειάζονται...
(τηλ:6937 645 629, www.facebook.com/gastronomyteam, twitter: @GastronomyTeam).
tasty&style

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια