Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Του Αγίου Βαλεντίνου ο γάμος της Britney Spears!

H Britney Spears δείχνει έτοιμη να προχωρήσει πλέον στον γάμο με τον αγαπημενο της, Jason Trawick και φημολογείται πως ήδη έχουν καταλήξει στην ημερομηνία και την τοποθεσία, 14 Φεβρουαρίου στα νησιά Μαουί της Χαβάης!
H Britney Spears δείχνει έτοιμη να....

προχωρήσει πλέον στον γάμο με τον αγαπημενο της, Jason Trawick και φημολογείται πως ήδη έχουν καταλήξει στην ημερομηνία και την τοποθεσία, 14 Φεβρουαρίου στα νησιά Μαουί της Χαβάης!

Η πληροφορία, που προέρχεται από δημοσίευμα του MTV UK, παραμένει μέχρι στιγμής ανεπιβεβαίωτη από την πλευρά της Britney, όμως ένα τέτοιο σενάριο δεν φαντάζει απίθανό τώρα που η Briney είναι κοντά στο να επανακτήσει τον έλεγχο των οικονομικών της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express, o πατέρας της Britney, Jamie σκοπεύει να ζητήσει από το Δικαστήριο, την άρση του νομικού ελέγχου στην περιουσία της κόρης του, ώστε να μπορεί να είναι μια ελεύθερη γυναίκα και να παντρευτεί τον αγαπημένο της όπως εκείνη επιθυμεί.

Θα είναι ο τρίτος γάμος για την Britney Spears, μετά το ατυχές γεγονος με τον Jason Alexander που κράτησε 55 ώρες και τον γάμο της με τον Kevin Federline. Ας είναι ο τρίτος και ο καλύτερος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια