Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Bollywood απόβαση στην Ελλάδα

Ένα εκρηκτικό χορευτικό show ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Badminton πάνω στα πρότυπα των ταινιών του Bollywood, με πάνω από 100 πολύχρωμα κοστούμια και με τις πιο όμορφες μελωδίες του ινδικού κινηματογράφου τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.
Ιστορίες ρομαντικές που αφηγούνται τον έρωτα, τον πόνο και το μοιραίο πάθος με τα πιο όμορφα....

τραγούδια του ινδικού σινεμά, ιστορίες που «πλημμυρίζουν» έντονο χρώμα και φως μέσα από πολύχρωμα σκηνικά και αμέτρητα φανταχτερά κουστούμια. Με τρεις λέξεις, ιστορίες γεμάτες Bollywood!

Πόσες φορές δεν έχουμε παρακολουθήσει αγαπημένες ινδικές ταινίες (και ειδικότερα το περσινό καλοκαίρι καθώς γνωστό ιδιωτικό κανάλι αφιέρωσε prime time προβολές σε γνωστές κινηματογραφικές ταινίες Bollywood!) και έχουμε θαυμάσει την ιδιαίτερη κουλτούρα, τον χαρακτηριστικό ρυθμό των τραγουδιών του και την πανδαισία των χρωμάτων, που «απλώνονται» από τα ρούχα των πρωταγωνιστών και των χορευτών μέχρι τα σκηνικά της εκάστοτε ταινίας.

Διανύοντας ήδη τον τρίτο χρόνο της Ευρωπαϊκής του περιοδείας και έχοντας ήδη πραγματοποιήσει περισσότερες από 70 παραστάσεις, το «Bollywood Show» προσφέρει ένα καταπληκτικό θέαμα μοντέρνων και παραδοσιακών χορών για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι χορευτές, πολλοί από αυτούς να προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της Ινδίας, αλλάζουν πάνω από 100 πολύχρωμα κοστούμια και παρουσιάζουν είτε μεμονωμένα, είτε σε ζευγάρια, είτε ομαδικά, διαφορετικές χορογραφίες, όλη τη γοητεία της Ινδίας με μια μοντέρνα και συνάμα παραδοσιακή προσέγγιση.

Πολυτάλαντοι και γεμάτοι πάθος για την τέχνη του ξεχωριστού αυτού χορού, οι πρωταγωνιστές της παραγωγής αυτής, προτείνουν μια ιδιαίτερη παράσταση, ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι που αποτυπώνει κάποια βασικά «συστατικά» του τεράστιου πολιτισμικού πλούτου της «μυστηριακής» αυτής χώρας της Ανατολής.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότερες χορεύτριες από το «Bollywood Show» προέρχονται από τα καλλιστεία επιλογής της Μις Ινδία της Γαλλίας.

Η ιδέα της δημιουργίας του σώου στα πρότυπα των ταινιών Bollywood  βγήκε από τη γνωστή οικογένεια  -δυναστεία της βιομηχανίας του Bollywood, τους Merchants-  γι’ αυτό και το πρώτο σώου είχε ονομαστεί Merchants of Bollywood.

Η σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Γάλλο-Ινδού σκηνοθέτη Mohan Delamourd.

Ημέρα & Ώρα: Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 21.00

Τιμές Εισιτηρίων:
Α Ζώνη: 50€
Β Ζώνη: 40€
Γ Ζώνη: 35€
Δ Ζώνη: 25€
Φοιτητικό: 20€

Προπώληση: public, metropolis, viva.gr, ticketnet.gr, 210 8840 600

Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, Αθήνα Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 1010 000
www.nooz.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια