Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παπαρίζου - Ψωμόπουλος

Πολύ κοντά έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες η Έλενα Παπαρίζου και ο Χρήστος Ψωμόπουλος.
Ο επιχειρηματίας, τον τελευταίο καιρό κάνει πολύ συχνά παρέα με την τραγουδίστρια η οποία δείχνει να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της, έχοντας αφήσει στο μακρινό παρελθόν τη σχέση της με τον Τόνυ Μαυρίδη η οποία κράτησε για παραπάνω από δέκα χρόνια.
Η Έλενα, η οποία δείχνει να....

βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της μιας και είναι άκρως ανανεωμένη και με limit up στις μετοχές της σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της τον τελευταίο μήνα κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις με τον επιχειρηματία, οι οποίες φυσικά δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και ασχολίαστες από όσους τους έχουν δει μαζί.
Έχουν έρθει κοντά και έχει γεννηθεί μία τρυφερή φιλία ανάμεσά τους, όμως άτομα του στενού περιβάλλοντός τους ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους προς το παρόν, όμως δεν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών πριν από λίγο καιρό και σύμφωνα με πληροφορίες από τότε που βγαίνουν, κάνουν παρέα με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο η Έλενα Παπαρίζου έχει αποκτήσει μία πολύ καλή φιλία.
Το μέλλον θα δείξει αν ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Έλενα Παπαρίζου θα έρθει πιο κοντά και τότε σίγουρα θα μιλάμε για τον πιο καυτό έρωτα της ελληνικής showbiz.
Η Έλενα Παπαρίζου με τη νέα της παρέα, τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Γιάννη Λάτσιο. Συχνά σ' αυτήν προστίθεται και ο Χρήστος Ψωμόπουλος<br /><br />
www.hotgossip69.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια