Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κ.Καινούργιου: Έχω να ερωτευτώ πολύ καιρό

«Έχω να ερωτευτώ πολύ καιρό. Μου έχει λείψει αυτό το συναίσθημα!»
Η Κατερίνα Καινούργιου ανοίγει την καρδιά της στον Γιώργο Σατσίδη και μιλάει για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί και την εμφάνισή της, τους έρωτες που της χρεώνουν ενω περιγράφει τον ιδανικο άντρα για εκείνη.....

«Αντέχω, αν και με χτυπούν πολύ. Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και δεν ασχολείται με μικροπρέπειες. Νομίζω ότι είμαι αρκετά σεμνός και ταπεινός άνθρωπος. Είμαι ειλικρινής και αυθόρμητη. Εγώ αυτό είμαι και σε όποιον αρέσω!», δηλώνει η λαμπερή παρουσιάστρια.

Τι απαντά στις φήμες για τις αλλαγές στην εμφάνισή της; «Δεν θέλω να συζητήσω περαιτέρω για αυτά. Βγήκαν κάποιες φωτογραφίες, ήμουν 16 και τώρα είμαι 26-27, μπορεί στην αρχή να στεναχωρήθηκα αλλά τώρα έχω τόσα προβλήματα να ασχοληθώ που πραγματικά δεν έχω χρόνο. Εγώ έγινα ξανθιά γιατί πάντα ήθελα να γίνω. Από μικρή έβλεπα τη Μενεγάκη την Κορομηλά και μου άρεσαν πολύ. Δεν θεωρώ ότι το ξανθό είναι δεύτερο, έχει να κάνει με το πώς αισθάνεσαι εσύ μέσα σου. Στεναχωρήθηκα πάνω από όλα με την κακεντρέχεια. Δεν είμαι υπέρ του να παραμορφώσω την εμφανισή μου. Οι γονείς μου είναι πολύ αυστηροί και δεν θέλω να ακούνε άσχημα πράγματα. Σέβομαι όλες τις εκπομπές και τις πιο κίτρινες, απλά όταν κάτι γίνεται εμπάθεια και κακεντρέχεια, εκεί αρχίζω να στεναχωριέμαι».

Η Κατερίνα Κανούργιου προτιμά τους μελαχρινούς άντρες, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει πως δεν είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό: «Μου αρέσουν οι μελαχρινοί άντρες, οι ξανθοί δεν με ιντριγκάρουν. Στον άντρα κοιτάζω αμέσως τα χέρια, θέλω να έχει ωραία χέρια, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Δεν έχω ζήσει κάποιος να με φοβάται λόγω διασημότητας και πρέπει να σας πω ότι μπορεί να φαίνομαι ανοιχτή και φιλική αλλά όταν είμαι έξω είμαι λίγο πιο απόμακρη και ψυχρή..Υπάρχουν άνθρωποι που με έχουν πλησιάσει όμορφα και αυτό μου αρέσει πολύ. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ερωτευμένη και έχω να ερωτευτώ πολύ καιρό. Μου έχει λείψει αυτό το συναίσθημα, τα χτυποκάρδια... Ο άντρας των ονείρων μου πρέπει να μου κάνει "κλικ". Τον θέλω προστατευτικό. Θέλω ο άντρας να είναι ανώτερος από εμένα, αυτός να είναι ο αρχηγός, ειμαι παραδοσιακή και πουριτανή σε αυτά.. Αν βρω τον ιδανικό άντρα, τότε ίσως έκανα ακόμα και τατουάζ με το όνομά του!».

Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; «Δεν θέλω να κατηγορήσω τους δημοσιογράφους για αυτό, όταν εκτίθεσαι ξέρεις ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει. Ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, κάνουμε παρέα, τον θεωρώ πολύ ωραίο καλλιτέχνη οπότε ίσως αυτό τροφοδότησε αυτές τις φήμες. Όμως είμαι μόνη μου πολύ καιρό και τα έχω βρει με τον εαυτό μου!».
http://markos.tv/

Κατερίνα Καινούργιου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια