Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αγαπητή Υποψήφια Νύφη

Μετά από τον διαγωνισμό της ...../......../201... , με λύπη μου σε πληροφορώ ότι βρέθηκες ακατάλληλη. Όπως ήδη γνωρίζεις, ο Διαγωνισμός ήταν αδυσώπητος, και δεκάδες υποψήφιες πήραν μέρος. Με άλλα λόγια, μην το πάρεις κατάκαρδα. Ξεπέρασε το !!!
Ο Διαγωνισμός θα επαναληφθεί σε ένα εξάμηνο (αλλαγή σεζόν), οπότε μπορείς να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου, εφ' όσον συμμορφωθείς με τα ακόλουθα....
Ακόμη κι αν δεν πάρεις μέρος σε προσεχή Διαγωνισμό, η Αίτηση σου θα παραμείνει στα αρχεία μου, και θα επικοινωνήσω μαζί σου, αν σε χρειαστώ στο μέλλον (φέρε και μία φίλη σου μαζί)
Για να είσαι όμως πιο τυχερή στις μελλοντικές σου ερωτικές υποψηφιότητες, σου παραθέτω τους λόγους που κρίθηκες ακατάλληλη :

1.___Το όνομα σου είναι απαράδεκτο. Αν το μάθουν οι φίλοι μου, έχει να πέσει η ξεφτίλα του αιώνα.

2.___Τα σχόλια σου την ώρα του έρωτα 'Που είναι ο Σκηνοθέτης?? ', 'Γύρισμα', Πάμε πάλι' δεν συμβαδίζουν με το σχολείο στις καλόγριες και την υποτιθέμενη ερωτική απειρία σου.

3.___Έχασες στο ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ. Μίλαγες ασταμάτητα και ξεπέρασες το όριο της μίας ώρας,

4.___Μου στέλνεις λάθος μηνύματα στο κινητό. Με λες 'Μπάμπη μου', ενώ με λένε Νίκο. Και μη μου ξαναπείς οτί το 'Μπάμπης' μου πάει καλλίτερα !!!

5.___Μου πέφτεις μεγάλη. Έχεις τελειώσει το δημοτικό και δεν σου χωράει η στολή της Κοκινοσκουφίτσας !

6.___Μου πέφτεις μικρή. Ψάχνω μία ώριμη γυναίκα, με τις επιδόσεις της Εμμανουέλλας και την τρυφερότητα της Μανούλας.

7.___Είσαι πολύ αδύνατη, χωρίς καμπύλες. Βάλε δέκα κιλά και ξανακάνε αίτηση.

8.___ Είσαι πολύ χοντρή. Χάσε δέκα κιλά, κι όταν σου χωρέσει άνετα το Βραζιλιάνικο τάγκα (επισυναπτόμενο) ξανακάνε αίτηση.

9.___Έχεις μεγάλα δόντια, ενώ εγώ ψάχνω γυναίκα με τα ούλα της.

10.___Με απογοήτευσε η αδυναμία σου να φτιάξεις Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, Ηπειρώτικη πίττα, να σιδερώσεις τις πιτζάμες μου σωστά (με τσάκιση), και να έχεις το δείπνο έτοιμο την σωστή ώρα και στην σωστή θερμοκρασία, με κατάλληλο κρασί, ντεκόρ, και οπτικοακουστικά εφφέ.

11.___Η ακαταστασία σου σε συνδυασμό με την απαίτηση σου να πάρουμε οικιακή βοηθό και να την πληρώνω εγώ, είναι αποκαρδιωτική. (Μπορώ όμως να προσλάβω μία βοηθό για προσωπική μου ευχαρίστηση)

12.___Αρνήθηκες να ικανοποιήσεις τις ερωτικές μου φαντασιώσεις.

13.___Έπεσε στην αντίληψη μου ότι οι οργασμοί σου είναι ψεύτικοι.

14.___Μου άρεσαν τα σέξι εσώρουχα σου, αλλά είναι πανάκριβα και υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να σου τα αγοράζω εγώ.

15.___Δεν πληροίς τις αναλογίες της τέλειας γυναίκας (ύψος, βάρος, μέγεθος στήθους, περιφέρεια μέσης, Βραζιλιάνικα οπίσθια).

16.___ Παρ' όλα αυτά, εάν δεχτείς να με υπηρετείς πιστά, και να ικανοποιείς τις σεξουαλικές αδυσώπητες ορέξεις μου αναντίρρητα, η αίτηση σου θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπ όψιν. (Πληροφορίες εντός)

Μετά τιμής,
--------------------

Αγαπητέ Υποψήφιε Γαμπρέ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια