Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η BARBIE ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ

Η Barbie που δείχνει χρόνια τώρα να προσαρμόζεται στις κοινωνικές εξελίξεις αλλάζοντας χρώμα δέρματος (μαυρη Barbie), ζώντας προσωπικά δράματα (χήρα Barbie) βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση.
Πρέπει να χάσει τα μαλλιά της για λόγους θεραπευτικούς.....

Η Barbie πρέπει να παραδεχτούμε -ακόμα κι αν δεν είμαστε φαν της- ότι είναι κυρίαρχη.
Πρότυπο για πάρα πολλά κορίτσια καθορίζει το στυλ, τις συμπεριφορές και τις επιλογές τους.
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα δημιουργήθηκε μια κίνηση στο Facebook με αίτημα τη δημιουργία της φαλακρής Barbie ως πρότυπο για τα νέα κορίτσια που περνούν μια περίοδο χωρίς μαλλιά, λόγω χημειοθεραπείας ή άλλων παθήσεων (αλωπεκής κ.λ.π.)
Για να δούμε αν θα γίνει τελικά.
Η σελίδα στο Facebook, που δημιουργήθηκε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Μέχρι την Παρασκευή είχε πάνω από 86.000 like.
Mια γυναίκα απ αυτές που δημιούργησαν αυτή τη σελίδα, μάνα κοριτσιού με καρκίνο, είπε: "Η κόρη μου μάχεται τη λευχαιμία αυτή τη στιγμή με χημειοθεραπεία κι αυτό γίνεται για τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι φαλακρή για περίπου επτά μήνες και όπου πάει οι άνθρωποι την κοιτάζουν επίμονα και τα παιδιά τη ρωτούν γιατί είναι έτσι. Δεν είναι κάτι που είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε. Πιστεύουμε ότι μια φαλακρή Barbie θα είναι θεραπευτική . Θα εξοικειώσει τον κόσμο μ αυτή την εικόνα και δεν θα φαίνονται περίεργοι οι άνθρωποι χωρίς μαλλιά."
Σκέψου λοιπόν πόση είναι η πίεση για μια φαλακρή Barbie ώστε η Mattel εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη λέγοντας ότι θα το σκεφτεί αρκετά σοβαρά..
Αν το κάνει πραγματικά θα της βγάλουμε το καπέλο!
 www.marymary.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια