Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μεγάλη Βρετανία: Στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Το περιοδικό Travel + Leisure συμπεριέλαβε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην λίστα του «World's best hotels 500».
Συγκεκριμένα το περιοδικό Travel + Leisure συμπεριέλαβε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην λίστα του .....

«World's best hotels 500».
Η επιλογή των 500 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου έγινε με βάση τι είναι εκείνο που τα διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές τους και ποιές υπηρεσίες, παροχές και προνόμια δεν πρέπει να χάσει κανένας πελάτης.
Η γενική βαθμολογία του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ξεπερνά κάποια από τα πιο θρυλικά ξενοδοχεία του κόσμου, όπως το Hotel Adlon Kempinski στο Βερολίνο, το Four Seasons at Park Lane στο Λονδίνο, το Hotel Ritz στη Μαδρίτη και το Hotel Cipriani στη Βενετία.
Με εκπληκτική θέα πάνω από την Αθήνα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, το ξενοδοχείο δικαίως περιγράφεται ως «ο ορισμός ενός μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου» στη λίστα του T+L.
Από τότε που πρωτοάνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχθεί τον πρώτο επισκέπτη το 1874, η Μεγάλη Βρετανία υπήρξε και συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς για την κοινωνική, πολιτική και οικονομικής ζωή της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας.
Αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότυπο για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και διαμονή σε όλα τα επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια