Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παγκόσμιες προβλέψεις 2012 - Τουρκία

Το οικονομικό θαύμα με τα κρυστάλλινα πόδια
Η Τουρκία έχει αποδείξει στο παρελθόν πως την απόλυτη επιτυχία με την απόλυτη καταστροφή την χωρίζει ένας... λεπτός χειρισμός.
Και στην παρούσα φάση, το κακό για την ίδια είναι πως έχει επιδείξει μια απίστευτη αλαζονεία η οποία δεν οδηγεί πουθενά.
Πιστεύει πως έχοντας ηγετικό ρόλο στον «Μουσουλμανικό κόσμο» θα.....

καταφέρει πολλά περισσότερα από το να είναι «ορντινάτσα» των Αμερικανών.
Όπως είχε πει κι ο Άγγλος ποιητής John Milton «Είναι καλύτερα να βασιλεύει κανείς στην κόλαση παρά να υπηρετεί στον παράδεισο».

Ο Recep Tayyip Erdogan δίνει έναν μεγάλο αγώνα ενάντια στην «Χούντα των Στρατηγών» (γιατί ως γνωστόν οι Στρατηγοί είναι ένα άλλο imperium in imperio δηλαδή κράτος εν κράτει) και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν τα προνόμια τους. Από την άλλη οι περισσότεροι ονομάζουν ένα μεγάλο οικονομικό θαύμα την ανάπτυξη της Τουρκίας που σε περιόδους παγκόσμιας (προ)-ύφεσης έχει ρυθμούς ανάπτυξης 8.2% κατά το Γ΄ τρίμηνο του 2011 και είναι η δεύτερη ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία μετά την Κίνα φυσικά.

Οι Τούρκοι «τρίβουν τα χέρια τους» με το κατάντημα της Ελλάδας και κάνουν μεγάλες παραβιάσεις σε εναέριο αλλά και θαλάσσιο (πλέον) χώρο εκμεταλλευόμενοι την ελληνική ένδεια και μη επάρκεια καυσίμων σε πολεμικά αεροσκάφη και πλοία. Όμως το οικονομικό θαύμα της Τουρκίας «πατάει» πάνω σε έναν βασικό μισθό των 701,1 τουρκικών λιρών ήτοι κάτι λιγότερο από 285€. Και όσοι παρακολουθούν το χρηματιστήριο θα είδαν ίσως το εξής παράξενο. Ναι μεν υπάρχει μια αύξηση του ΑΕΠ κατά 11.5% αλλά το νόμισμα της Τουρκίας «έπεσε» κατά 16.5% και επιταχύνει καταγράφοντας αρνητικές επιδόσεις σε σχέση με άλλες κραταιές οικονομίες. Το χρηματιστήριο παρουσιάζει σημαντικές απώλειες και εκροή συναλλάγματος προς την αλλοδαπή με αποτέλεσμα η έκθεση του ΔΝΤ να μιλά για αύξηση του χρέους στο 10% του ΑΕΠ από 7% που ήταν το 2011 και 6.3% το 2010. Αν προσθέσει κανείς και την πτώση των κερδών των τραπεζών της Τουρκίας κατά 10.4% τότε αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα δεν πάνε καλά.
Έχοντας πλήρη επίγνωση, εκτιμώ πως η Τουρκία βιώνει οικονομικές μέρες αντίστοιχες με αυτές της Ελλάδας στα τέλη του 2009 μόνο που οι προοπτικές είναι αρκετά πιο δυσοίωνες.

Οι Uranian «χρησμοί» για την Τουρκία
-Μια επερχόμενη δυστυχία. Σοβαρές παρανοήσεις σε περιπτώσεις συναλλαγής. Προβλήματα σε συναλλαγές με λέσχες, συνδικάτα και ενώσεις και παύση λειτουργίας αυτών. Κάνοντας χυδαία πράγματα. Εξοικείωση με πολλούς, με τους επιστήμονες και τους αντιπροσώπους του εμπορίου και τη βιομηχανία. Μια συνεργασία που σύντομα πάλι διαλύεται. Ένα δυσάρεστο σπίτι με άσχημες συνθήκες διαβίωσης.
(Annual ASC= Αφροδίτη/Ποσειδώνας= Cupido= Κρόνος/Ουρανός = Βόρειος Δεσμός /Ουρανός= ASC/Hades= Ήλιος/Apollon= Cupido/Apollon= Σελήνη/Δίας=Wi/Δίας= Ποσειδώνας/Cupido)

-Προσωπική δύναμη. Εριστικός λόγος. Περιορισμός της ελευθερίας. Περιορισμός στην δυνατότητα κίνησης. Ο επαγγελματικά μικρός και ασήμαντος. Αλλαγές συνθηκών εργασίας
(Annual MC=MC/Vulcanus= Αφροδίτη/Άρης= MC/Ερμής= MC/Κρόνος= Asc/Αφροδίτη= MC/Βόρειος Δεσμός= Άρης/Cupido=ASC/Cupido= Άρης/Admetos)

-Μη δεχόμενος την εξουσία που την θεωρώ φαιδρή. Έχοντας την αίσθηση πως το κράτος με εξαπατά. Ο ηγέτης σε μια απάτη. Αυτό που λέμε ο ιθύνων νους. Αποτυχία της ηγεσίας. Αναρμόδια κυβέρνηση. Αυξανόμενη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση. Μεγάλες καλλιτεχνικές βραδιές με διάσημους καλλιτέχνες. Η κυβέρνηση που καταβάλει προσπάθειες σε εξοπλιστικά προγράμματα και πολεμικές επιχειρήσεις. Ο Δημόσιος κατήγορος απαγγέλει κατηγορίες που δημιουργούν έναν σάλο. Ζημίες και δαπάνες που είναι κρυμμένες ή εικονικές από το κράτος. Δημόσια πυρκαγιά-κεφάλαια (ασφάλεια πυρκαγιάς). Για να καλύψουν τις απώλειες πυρκαγιάς. Το κράτος έχει την βούληση να κινηθεί . Δαπάνες. Υψηλό οικονομικό βάρος. Αλόγιστη σπατάλη. Προβλήματα από μέτρα και διατάξεις που επιβάλει η κυβέρνηση. Οι απώλειες που σχετίζονται οι Αρχές, οι Ένοπλες δυνάμεις. Η εξορία. Η απώλεια ατόμου μεγάλου σε ηλικία ή κύρους . Γεγονότα με αναγκάζουν να πάρω πίσω κάποια μέτρα.
(Annual Kronos= Asc/Ποσειδώνας= Πλούτωνας/Hades= Δίας/Cupido= Zeus/Vulcanus = Ερμής/Zeus= Κρόνος/Zeus= Kronos/Vulcanus= Ερμής/Kronos= Δίας/Admetos= Κρόνος / Kronos= Βόρειος Δεσμός/Kronos= Ποσειδώνας/Kronos)

-Ο προγραμματισμός και η βούληση εκτέλεσης ενός εγχειρήματος. Αλλαγές και βελτιώσεις πλάνων και σχεδίων. Παράτολμος ηγέτης. Γεννημένος στρατηγός. Εφαρμόζοντας στην πράξη τα σχέδια που είναι προς εκτέλεση. Έσο έτοιμος. Μια ξαφνική απόφαση. Άμεση επέμβαση.
(Annual Άρης =Άρης/Πλούτωνας= ASC/Πλούτωνας=MC/Zeus =MC / Ουρανός)

Το τέλος μιας δημιουργικής περιόδου. Εγκαταστάσεις σε σχέση με την εργασία. Ευκολότερη εργασία. Η τύχη των πολεμικών αλλαγών. Ανάπτυξη των νέων τύπων εξοπλισμών. Ο δραστήριος νους. Ο σκοπός κάποιου του να ηγηθεί τελικά επιτυγχάνεται. Το πιστοποιητικό έγγραφο μιας δοκιμής ή εξετάσεων. Φιλονικίες και σοβαρές εχθρότητες που δεν είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ποτέ ξεχασμένες. Θάνατος μέσω πυροβόλων, πυρκαγιά, δολοφονία.
(Annual Zeus= Βόρειος Δεσμός /Ποσειδώνας = Πλούτωνας/Apollon= MC/Σελήνη = WI/MC= Άρης/Vulcanus= Zeus/Poseidon= Άρης/Κρόνος)
http://www.astrology.gr/images/stories/oldimages/turkey_copy.jpg 
www.astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια