Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χαραυγή (The Twilight Saga: Breaking Down)

Αμερικανική Ρομαντική Ταινία Φαντασιας 2011 (προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 18 Νοεμβρίου)
Σκηνοθέτης: Bill Condon
Μουσική: Curter Burwell
Διάρκεια: 117’
Ηθοποιοί:
Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Kellan Lutz, Nikki Reed, Peter Facinelli, Elizabeth Reezer, Billy Burke, Sarah Clarke, Booboo Stewart, Julia Jones & Michael Sheen

Υποθεση:
Η Bella Swan παντρευεται τον αγαπημενο της βρικολακα Edward Cullen σε εναν υπερλαμπρο γαμο με δεξιωση και πολύ χορο. Στην συνεχεια περνουν τον μηνα του μελιτος στο ιδιωτικο νησι Esme στις ακτες του Ριο Ντε Τζανέιρο.
Ενα μηνα μετα ομως συνεβη κατι απροσδόκητο για το νιοπαντρο ζευγαρι: η Bella μενει έγκυος μεσα σε μολις 14 μερες αφου εφτασαν στο Ριο!
Ο Edward αναστατωμενος απο την κατασταση της Bella μαζευει τα πραγματα τους και γυριζουν γρηγορα στο Forks.
Εκει πηγαινουν στο σπιτι της οικογενειας του για να δουν ο πατερας του και τα υπολοιπα μελη της οικογενειας του σε τι κατασταση βρισκεται η Bella, την στιγμη που φτανουν εκει ο λυκανθρωπος φιλος της Jacob Black μαζι με 2 φιλους του τα αδερφια Lea & Seth Clearwater από την φυλη τους.
Το εμβρυο αναπτυσεται ταχυτατα μερα με την μερα, οπου ξαφνικα λιγο πριν γεννησει η Bella βρισκεται ενα βημα πριν τον θανατο!
Θα καταφερει η οικογενεια του Edward να φερει στον κοσμο το μωρο της Bella και παραλληλα ο ιδιος να μεταμορφωσει την συζυγο του σε βρικολακα για να επιβιωσει και να μεινει για παντα αθανατη?

Κριτική του NICHOLAS:
Βασισμενο στην ομονυμη τετραλογια της συγγραφεως Stephenie Meyer, και τον Bill Condon να γινεται ο 4ος σκηνοθετης της τετραλογιας, η 4η ταινια της σειρας καταφερνει σε μεγαλο βαθμο να συνδιασει το ρομαντζο, την περιπετεια, και φυσικα την αγωνια καταφερνωντας να κρατησει αμειωτο το ενδιαφερον του κοινου από την εναρξη ως την ληξη της.
Η μουσικη της ταινιας από τον Curter Burwell (που ειχε γραψει κομματια και στην 1η ταινια του 2008) συνδιαζεται υπεροχα με την ταινια ενώ αξιζει να σημειωθει ότι ακουγονται καποια κομματια από την 1η ταινια.
Σιγουρα μια από τις καλυτερες ταινιες της τετραλογιας του Twilight!
Μην το χασετε γιατι… θα χασετε!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια