Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι πιο must αποχρώσεις για τα μαλλιά σας 2012

Βάλε τη μόδα και στα μαλλιά σου!
Ακολούθησε τις πιο must τάσεις για τη νέα σεζόν και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω σου.
Βέβαια, πριν κοιτάξεις τις αποχρώσεις μαλλιών για να επιλέξεις, καλό θα είναι να έχεις υπ' όψιν σου τους παρακάτω παράγοντες:
- τo φυσικό χρώμα των μαλλιών
- την απόχρωση του δέρματος
- το χρώμα των ματιών
- κάθε πότε είσαι διατεθειμένη να βάφεις τα μαλλιά σου
- πόσα χρήματα διαθέτεις.

Σε περίπτωση που θέλεις μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, θα πρέπει να προσέξεις αυτή να γίνει σταδιακά, για να μην επιβαρύνεις την υγεία τους.
Στη πλειονότητά τους οι top experts πρότειναν στα catwalks φυσικά χρώματα και αυτό είναι το καλύτερο για τα μαλλιά μας. Εάν θέλουμε πάντα υγιή και όμορφα μαλλιά, προτιμότερο είναι να κινηθούμε σε αποχρώσεις κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μας.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πούμε «ναι» και στα extreme χρώματα, απλώς θα πρέπει να γίνει με προσοχή και σιγά σιγά.

Πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο χρώμα
- Ο πιο σημαντικός παράγοντας στην επιλογή χρώματος είναι η απόχρωση του δέρματος. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη χλωμή επιδερμίδα, σου ταιριάζουν τα ψυχρά χρώματα στα μαλλιά, όπως οι σαντρέ αποχρώσεις. Αν η επιδερμίδα σου είναι πιο σκούρα, τότε σου ταιριάζουν οι ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά σου, όπως κόκκινο, χρυσό, μελί ή σοκολατί.

- Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής χρώματος είναι το χρώμα των ματιών. Αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια, πολλές φορές οι σκουρότερες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι αυτές που σε κολακεύουν περισσότερο, γιατί κάνουν αντίθεση με τα μάτια και τονίζουν τα χαρακτηριστικά σου. Αν τα μάτια σου είναι καστανά ή μελί, ένα ξανθό μελί χρώμα στα μαλλιά θα αναδείξει και θα φωτίσει το πρόσωπό σου.

Οι κυρίαρχες αποχρώσεις
- ψυχρό ξανθό
- ζεστό ξανθό
- ανοιχτό κόκκινο
- καστανοκόκκινο
- πορτοκαλί
- ανοιχτό καστανό
- μελαχρινό σε δύο τόνους
- ζεστό σοκολατί
- ζεστό καστανό
- σκούρο μαύρο
Stylewatch

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια