Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα πιο διάσημα gay ζευγάρια του Hollywood

Όταν οι διάσημοι τολμούν να παραδεχτούν τις ιδιαιτερότητές τους.
Οι διάσημοι του λόφου του Hollywood μπορεί στην επαγγελματική τους ζωή να καλούνται να υποδυθούν ρόλους και να ξεσηκώνουν με κάθε τους κίνηση τους φανατικούς τους θαυμαστές, αλλά στην πραγματικότητα έχουν και αυτοί τις αδυναμίες τους.
Σε μία καθημερινότητα που απέχει κατά πολύ από το φυσιολογικό, οι star που θαυμάζουμε στα εξώφυλλα των περιοδικών, ερωτεύονται και αναζητούν την ασφάλεια που μπορεί να τους προσφέρει μόνο μία σχέση, ακόμα και αν πρόκειται για ζευγάρια του ίδιου φύλου.
Ευτυχώς, οι celebrities που "βγήκαν από τη ντουλάπα" και παραδέχτηκαν ανοιχτά τη σεξουαλική τους ταυτότητα είναι αρκετοί και όπως όλα δείχνουν ακομπλεξάριστοι για τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Ο Elton John και ο David Furnish παντρεύτηκαν με μία τελετή υπερπαραγωγή το Δεκέμβρη του 2005. Από τότε είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Η Cynthia Nixon, ή αλλιώς η Miranda του περιβόητου "Sex and the City" παραδέχτηκε πως σκέφτεται να παντρευτεί με τη φίλη της, Christine Marinoni, καθώς είναι αρραβωνιασμένες από το 2009. Μάλιστα τον προηγούμενο χρόνο έφεραν στον κόσμο και ένα υγιέστατο μωράκι.

Η Amber Heard βγαίνει εδώ και δύο χρόνια με την καλλιτέχνη Tasya van Ree και δε διστάζει να το παραδεχτεί δημόσια σε δεξίωση κόκκινου χαλιού.

Ο George Michael μπορεί να μας μπέρδεψε για κάποια χρόνια, αλλά τελικά κέρδισε η αγάπη και ο έρωτάς του για τον Kenny Goss με τον οποίο είναι μαζί από το 1996.

Η ριάλιτι star Tila Tequila ήταν ζευγάρι με την Courtenay Semel για αρκετό καιρό, ενώ ακόμα και η άτακτη Lindsay Lohan παραδέχτηκε πως ήταν όντως μαζί με την dj Samantha Ronson με την οποία έχουν κάνει και το ίδιο τατουάζ καρδούλα.

Λέτε να αρχίσουν και στη χώρα μας τα αντίστοιχα ζευγάρια να παραδέχονται την ιδιαίτερότητά τους;
Και είναι και πολλά...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια