Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Γιατί χωρίσαμε με τον Ψινάκη

Γιατί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επέλεξε να πάρει χωριστούς δρόμους από τον Ηλία Ψινάκη. Πώς διεκόπη η συνεργασία τους;
Για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη μίλησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην εκπομπή «Πρωινό Mou», το πρωί της Τρίτης.....

«Αυτό που βαφτίστηκε ως “συνεργασία” ήταν αγχωτικό από μόνο του. Είναι φιλία, είναι σχέση ζωής. Οι σχέσεις ζωής δεν χαλάνε. Απλά νομίζω ότι δεν συνεχίσαμε αυτή την επισημοποίηση να είναι μάνατζέρ μου. Κι αυτός ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα. Έχουμε αρκετό καιρό να βρεθούμε, αλλά δεν είναι ότι δεν μιλάμε και είμαστε μαλωμένοι» είπε ο 26χρονος Θεοχάρης Ιωαννίδης για τον 53χρονο μάνατζερ.

«Έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ σας;» ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Όχι. Με τον Ηλία, ούτως ή άλλως, είχαμε τις διαφωνίες μας. (…) Έχουμε να μιλήσουμε από την αρχή της σεζόν. Ένα μήνα» απάντησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Όσο για το οτι εμφανίζεται γυμνός για τις ανάγκες του ρόλου του στο «Τρίτο στεφάνι» του Ταχτσή σε σκηνοθεσία Φασουλή, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε: «Αυτό που με απασχολεί σε ένα τέτοιο έργο είναι αυτό που βιώνω, ο ρόλος μου δηλαδή. Το ότι ο ρόλος απαιτεί κάτι τέτοιο δεν με απασχόλησε καθόλου, ούτε με προβλημάτισε.

Πιστεύεις όμως ότι το θέατρο θα γεμίζει με γυναίκες που θέλουν να σε δουν γυμνό; «Αλίμονο αν θα ήταν αυτός ο λόγος να δει κάποιος την παράσταση αυτή. Όχι» απάντησε ο νεαρός ηθοποιός.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια