ΥΛΙΚΑ
* 12 αυγά.
* 320 γραμμ. βούτυρο λιωμένο.
* 550 γραμμ. ζάχαρη.
* 30 γραμμ. αμμωνία.
* 2 βανίλιες.
* 1.200 γραμμ. αλεύρι μαλακό.
* ζάχαρη άχνη, για το ζαχάρωμα των κουλουριών.
* γάλα.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη πολύ καλά, για 10 - 12 λεπτά.
Προσθέτετε το βούτυρο όσο είναι ακόμη χλιαρό.
Λιώνετε την αμμωνία με 2 κουτ. σούπας ζεστό γάλα και προσθέτετε τις βανίλιες.
Έπειτα προσθέτετε λίγο λίγο το αλεύρι.
Ανακατεύετε καλά, να γίνει η ζύμη πολύ μαλακή.
Πλάθετε τα κουλούρια στο σχήμα που θέλετε και ψήνετε για 20 λεπτά.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _E-MAIL
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
- _ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
0 Σχόλια