Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζητούνται ....αστροναύτες

Θέσεις εργασίας με απολαβές μέχρι και 105.000 ευρώ ετησίως προσφέρει η NASA.
Με την ανεργία στη χώρα να "σπάει" κάθε αρνητικό ρεκόρ, οι 900.000 Έλληνες που αναζητούν μια ευκαιρία στην αγορά εργασίας καλό θα ήταν να ρίξουν μια ματιά και στη..NASA και ίσως - κάποιοι - σταθούν τυχεροί!.
Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία με επίσημη ανακοίνωσή της ζητά την αποστολή βιογραφικών από....

ανθρώπους που ενδιαφέρονται να γίνουν οι επόμενοι αστροναύτες. Πρόκειται για θέσεις ...πλήρους απασχόλησης με απολαβές που θα κυμαίνονται μεταξύ 48.000 ευρώ και 105.000 ευρώ ετησίως!.
Οι επίδοξοι αστροναύτες εκτός από πανεπιστημιακή εκπαίδευση, θα πρέπει να έχουν καλή όραση, χαμηλή αρτηριακή πίεση και ύψος μεταξύ 1,57 και 1,90 μέτρα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είναι τολμηροί, δημιουργικοί και με ηγετικές ικανότητες.

Τα ....υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι εκπαιδευτές της NASA, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα υποβληθούν για δύο χρόνια σε ειδικά τεστ αξιολόγησης, τα οποία θα περιλαμβάνουν μαθήματα για το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), ρομποτική δεξιότητα, μαθήματα πάνω στη ρωσική γλώσσα και διάφορες άλλες ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.
Όσοι περάσουν τα τεστ θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν τα μέλη του πληρώματος της επόμενης διαστημικής αποστολής, η οποία δεν θα είναι των Αμερικανών αλλά των Ρώσων.
"Ε.Τ."

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια