Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μυστικά της Εδέμ, το Τέλος

«Μυστικά, τέλος!» Επειτα από τριάμισι ολόκληρα χρόνια έφτασε η στιγμή να πέσει η αυλαία και τα «Μυστικά της Εδέμ» να περάσουν στην τηλεοπτική ιστορία.
Το μεγάλο φινάλε θα το δούμε να γράφεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το Mega, την Πέμπτη το βράδυ, μέσα από μια σπέσιαλ 90λεπτη τηλεταινία, κατά τη διάρκεια της οποίας όλα τα....

μυστικά θα έρθουν στο φως!
Μυστικά τέλος: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε!

Ενα φινάλε το οποίο θα είναι και... μαύρο, αλλά και άσπρο και που θα οδηγήσει τους ήρωες του σεναρίου στη λύτρωση και στην τελική κάθαρση.

«Αποφασίσαμε μαζί με την Ελενα (Ακρίτα) το φινάλε να είναι γλυκόπικρο και αυτό γιατί από τη μία θέλαμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη και όσοι έπρεπε να πληρώσουν, να πληρώσουν, αλλά και από την άλλη θέλαμε το «αντίο» μας στον κόσμο να αφήνει ταυτοχρόνως και μία ελπίδα, ένα χαμόγελο», μας λέει ο Γιώργος Κυρίτσης. Και συνεχίζει: «Το φινάλε θα γραφτεί με ένα... ταξίδι στον χρόνο. Η «Εδέμ» θα ρίξει τίτλους τέλους, ταξιδεύοντας... 15 χρόνια μετά! Δηλαδή, θα παρακολουθήσουμε κανονικά το φινάλε που θα έχουν οι ήρωές μας τώρα και στη συνέχεια θα τους αποχαιρετήσουμε, βλέποντάς τους 15 χρόνια μετά»

Τι περιμένει, όμως τους ήρωες; «Η "Αντιγόνη" θα βυθιστεί και πάλι για πάντα στη σιωπή της. Η "Νταίζη" και ο "Χρήστος" αφού δεν μπορούν να είναι μαζί στη ζωή "μιας και θα τους χωρίσει η φυλακή" αποφασίζουν να οδεύσουν μαζί στον θάνατο με ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Και ο "Ηλίας", όμως, θα χάσει τη μάχη με τον θάνατο, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην παρέα της Φεγγαρόπετρας.

Πριν να φύγει από τη ζωή θα βιώσει μία μεγάλη αναλαμπή, θα αναγνωρίσει τη "Δάφνη" βιώνοντας έναν συγκλονιστικό αποχαιρετισμό. Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις για τον "Πέτρο Ρούσσο", την "Αμαλία" και τη "Μελίτα". Ο "Ρούσσος" μετά τα όσα έχουν γίνει αποφασίζει να εξαφανιστεί στο εξωτερικό και η "Αμαλία", αποφασίζει να περιμένει για πάντα σαν πιστή "Πηνελόπη" την επιστροφή του. Η "Μελίτα" κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική και η μητέρα της μένει δίπλα της για να τη στηρίξει μέχρι τέλους».

Αποκαλυπτικός είναι ο σεναριογράφος και για το μέλλον της παρέας της Φεγγαρόπετρας: «Το φινάλε βρίσκει την παρέα ενωμένη, αφού θέλαμε με την Ελενα να δείξουμε πως η αγάπη και η φιλία τους δεν θα γινόταν τελικά με το πέρασμα του χρόνου σκόνη στον άνεμο! Ετσι, η "Εύα" με τον "Λευτέρη" μένουν για πάντα μαζί και αποκτούν και μία κόρη. Δεύτερη κόρη, όμως, έρχεται και στην οικογένεια της "Νόρας" και του "Λουκά", ενώ στη ζωή του "Νικόλα" και της "Δάφνης", εισβάλλει και ένα δεύτερο αγοράκι. Μαζί για πάντα, όμως, θα δούμε να μένουν και ο "Στέφανος" με την "Εριέττα"». Το μεγάλο φινάλε επί της οθόνης!
womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια