Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έζησε τον θάνατο του αδερφού του από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!

Όταν τα διδυμα αδέρφια Ρικ και Ρον Λέμον γεννήθηκαν το 1955, οι γιατροί έμειναν έκθαμβοι από το γεγονός ότι τα δύο αδέρφια αρνιόντουσαν να χωριστούν το ένα από το άλλο...
Ο Ρικ και ο Ρον ήταν διζυγωτικοί δίδυμοι. Έμαθαν να περπατούν και να μιλάνε μαζί. Είχαν τα ίδια......

ενδιαφέροντα και αποφάσισαν να σπουδάσουν και το ίδιο αντικείμενο.
Το αξιοπερίεργο όμως ήταν ότι τα ανάμεσα στα δίδυμα αδέρφια υπήρχε ένα είδος τηλεπάθειας μεταξύ τους, όπου όταν κάτι είτε θετικό είτε αρνητικό συνέβαινε στον έναν, την ίδια στιγμή το ένιωθε και ο άλλος αδερφός.

Δυστυχώς η τελευταία φορά που αυτή η τηλεπάθεια ενεργοποιήθηκε ήταν για ένα τραγικό συμβάν.
Η πρώτη φορά που χωρίστηκαν ήταν όταν ο Ρικ πήρε μετάθεση στην Αφρική για να κάνει τον πρώτο του διεθνή λογιστικό έλεγχο στην Αγκόλα. Οι πρώτοι μήνες κύλησαν αρκετά ομαλά. Όμως ένα πρωί, ο Ρικ ξύπνησε στις 4 π.μ. με ένα τρομερό πόνο στο στομάχι του που κράτησε 4 ώρες.

Ο ίδιος πήγε σε νοσοκομέιο να κάνει εξετάσεις και οι γιατροί δεν βρήκαν απολύτως τίποτα. Ένιωθε όμως ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε. «Άρχισα να ψάχνω τον αδερφό μου. Είχαμε επικοινωνήσει νωρίτερα την ίδια ημέρα όμως κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι κάτι κακό είχε συμβεί» λεει ο Ρικ.

Τα μοιραία νέα δεν άργησαν να έρθουν... Τις τέσσερις ώρες που ο Ρικ σφάδαζε από τους πόνους, ο δίδυμος αδερφός του έπεφτε θύμα δολοφονίας από άγνωστο που τον χτύπησε στην κοιλιά μέχρι θανάτου. Η αυτοψία έδειξε ότι ο Ρον σκοτώθηκε στις 10 μ.μ ώρα Αφρικής ,την ίδια ακριβώς ώρα που ο Ρικ πετάχτηκε από το κρεβάτι του εξαιτίας αυτού του φρικτού πόνου.

Ο Ρικ πιστεύει μέχρι σήμερα ότι βίωσε το θάνατο του δίδυμου αδερφού του και ότι ο πόνος που ένιωσε ήταν μία «σύνδεση» με αυτό που ζούσε ο Ρον τη στιγμή που κάποιος τον χτυπούσε...
himaira

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια