Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελένη Φουρέιρα

Στον ρυθμό του Reggeaton χορεύει και τραγουδάει η Ελένη Φουρέιρα, στέλνοντας τα ερωτικά της «μηνύματα», ντυμένη με επιβλητικά μαύρα σύνολα ως σύγχρονη ηρωίδα μιας underworld ιστορίας. Όλα αυτά, για τις ανάγκες του τελευταίου της βιντεοκλίπ, για το ομώνυμο τραγούδι που....

της έγραψε ο Χριστόδουλος Σιγανός.
Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του Αθηνών Αρένα, όπου εμφανίζεται η 24χρονη τραγουδίστρια στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και των Onirama.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβαν ο Δημήτρης Πλατανιάς και ο Γιάννης Παπαδάτος.
Mε δέκα διαφορετικά outfits εμφανίστηκε η Ελένη στη διάρκεια του γυρίσματος, που ξεκίνησε στις δέκα το πρωί και διήρκεσε δεκαπέντε ώρες.
«Ήταν ακούραστη, χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια» περιγράφει στο ΟΚ! ο συνεργάτης της, Κωνσταντίνος Κουτσομίχος, που επιμελήθηκε το στάιλινγκ, χρησιμοποιώντας μαύρα εσώρουχα Bordelle αλλά και δημιουργίες του Στέφανου Βαρνάβα, του Γιάννη Σαλλή και του Ιωάννη Δημητρούση.
Το μακιγιάζ και τα χτενίσματά της επιμελήθηκε ο hair & make-up artist Παντελής Τουτουνζής. «Είμαι πολύ χαρούμενη με τη νέα μου εικόνα» εξηγεί στο ΟΚ! η Ελένη Φουρέιρα.
«Νιώθω άλλος άνθρωπος όταν έχω ίσια τα μαλλιά μου, γιατί τα είχα πάντα σγουρά.
Είχα σκοπό να κάνω μια αλλαγή και συνέπεσε με τη συνεργασία μου με τον Απόλλωνα (Παπαθεοχάρη). Δική του ήταν η ιδέα».
OK!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια