Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νόνικα Γαληνέα και Ελένη Ερήμου προσφαίρου​ν αγάπη στα κακοποιημέ​να παιδιά

Δυο μεγάλες κυρίες του ελληνικού θεάτρου, η Νόνικα Γαλινέα και η Ελένη Ερήμου, προσφέρουν άδολα την αγάπη τους και το περίσσευμα της ψυχής τους για να ενισχύσουν παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά.
Η Νόνικα προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ από την....

πλούσια συλλογή της και η Ελένη θα παίξει στο θέατρο σε μία ημέρα αποκλειστικά για τα παιδιά.

Η Νόνικα Γαληνέα θέλοντας να ενισχύσει τη δράση του σωματείου "ΕΛΙΖΑ" για την προστασία των κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών στην Ελλάδα προσφέρει μια ιδιαίτερη συλλογή από βραδινά φορέματα haute couture, vintage, faux bijoux και άλλα  accessoires. Γι αυτόν τον σκοπό μαζί με την πρόεδρο του σωματείου Μαρίνα Καρέλλα έχει οργανώσει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 8.00 μ.μ στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη της Πειραιώς εκδήλωση και να αποκτήσει ο κόσμος σε τιμές - έκπληξη τα πανέμορφα κομμάτια της σπάνιας αυτής συλλογής, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του "ΕΛΙΖΑ".
Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, Μουσείο Πολιτισμού και Ενδύματος.

"Για τα κακοποιημένα παιδάκια του "ΕΛΙΖΑ" δίνω πάρα πολλά ρούχα μου και πράγματά μου με πάρα πολλή αγάπη. Ήθελα να κάνω κάτι γι αυτά τα παιδάκια και ένιωσα την ανάγκη να προσφέρω. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες και αυτές τις δύσκολες στιγμές ό τι μπορούμε" δήλωσε στη espresso η Νόνικα Γαληνέα.

Μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδάκια του Κέντρου Βρεφών  "Η Μητέρα" προσφέρει η θεατρική παράσταση "Γίνε το μωρό μου", ύστερα από πρωτοβουλία της πρωταγωνίστριας Ελένης Ερήμου.
 Το Κέντρο Βρεφών "Η Μητέρα" είναι ένας από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας με υλοποίηση προγράμματος αναδοχής. Οι ανάδοχοι γονείς είναι συνεργάτες του "Μητέρα" και στον ρόλο τους υποστηρίζονται από ομάδα ειδικών (κοινωνικός λειτουργός, παιδίατρος, ψυχολόγος) του κέντρου.
Όλα τα έσοδα της παράστασης την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα δοθούν στο κέντρο για να ενισχυθεί το έργο που επιτελεί.

Ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο έργο με την Ελένη Ερήμου, τον Κώστα Αποστολίδη, τον Γιώργο Ζιόβα, τη Δώρα Στυλιανέση, τον Πάρη Λύκο και την Ειρήνη Σταματίου, σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη και διασκευή Ρένας Ρίγγα, πραγματεύεται με χιούμορ ένα θέμα που κουβαλά πόνο και απόρριψη αυτό της υιοθεσίας.
Σπύρος Μιχαλόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια