Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κινέζικες προβλέψεις 2012 – Η χρονιά του υδάτινου δράκου

Η Κινέζικη Αστρολογία «4 Πυλώνες του Πεπρωμένου» είναι μια εκπληκτική μέθοδος προβλέψεων που βασίζεται στην χρήση του Κινέζικου Ημερολόγιου.
Το Κινέζικο Ημερολόγιο είναι κάτι σαν αστρολογική εφημερίδα που καταγράφει οποιαδήποτε χρονιά, μήνα, ημέρα και ώρα σε.....

ζευγάρια κινέζικων ιδεογραμμάτων τα οποία γράφονται το ένα κάτω από το άλλο.
Σε ένα ζευγάρι κινέζικων ιδεογραμμάτων, το πάνω ιδεόγραμμα ονομάζεται ουράνιος κλάδος (heavenly stem) και μπορεί να ανήκει σε ένα από τα πέντε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά, γη ή μέταλλο) όπως και να είναι γιν ή γιανγκ.
Το κάτω ιδεόγραμμα ονομάζεται γήινος κλάδος (earthly branch) και μπορεί να είναι κάποιο από τα γνωστά κινέζικα ζώδια (τίγρης, κουνέλι, δράκος κλπ), όπου το κάθε κινέζικο ζώδιο ανήκει επίσης σε ένα από πέντε στοιχεία και είναι επίσης γιν ή γιανγκ.
Για παράδειγμα, τα δύο ιδεογράμματα που χαρακτηρίζουν το 2012 είναι τα εξής:

Για να προβλέψουμε τι θα γίνει παγκοσμίως το 2012 θα εξετάσουμε τα δύο ιδεογράμματα που χαρακτηρίζουν την χρονιά.Τα ιδεογράμματα αυτά θα επηρεάσουν την παγκόσμια συνείδηση του κόσμου.

Διεθνής σχέσεις
Ο ουράνιος κλάδος壬 ανήκει στο στοιχείο νερό. Ο γήινος κλάδος辰 ανήκει στο στοιχείο γη. Σύμφωνα με την κινέζικη κοσμολογία, η γη καταστρέφει το νερό. Οπότε το 2012 δεν θα είναι ειρηνικό, θα υπάρχουν διεθνείς διαφωνίες και συρράξεις. Παρόλα αυτά επειδή το 2012 δεν υπάρχει το στοιχείο μέταλλο που μοιάζει με όπλο ή μαχαίρι, το 2012 τα πράγματα θα είναι καλύτερα στις διεθνής σχέσεις. Επίσης ο δράκος είναι η αποθήκη του νερού, οπότε δεν είναι εντελώς εχθρικό στοιχείο στο νερό.

Με την βοήθεια του Φενγκ Σούι και συγκεκριμένα των Ιπτάμενων Άστρων μπορούμε επίσης να δούμε τα κυρίαρχα γεγονότα της χρονιάς 2012 εξετάζοντας το κεντρικό Ιπτάμενο Άστρο 6. Το 6 είναι ο πατέρας, ο νόμος και η κυβέρνηση. Το 2012 θα είναι χρονιά πολιτικών αλλαγών. Είναι γνωστό ότι το 2012 θα γίνουν εκλογές στην Αμερική, στην Ρωσία, Γαλλία, Ινδία κλπ.

Παγκόσμια διάθεση
Το νερό γιανγκ είναι το μεγάλο νερό σαν αυτό του ωκεανού. Το δυνατό νερό του ωκεανού προκαλεί πίεση και δεν σταματάει εύκολα, κάνοντας τους αρχηγούς κρατών να δέχονται πίεση για αλλαγές. Οπότε θα υπάρξει μεγάλη ορμητικότητα για κοινωνικές αλλαγές και πρόοδο. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ασταμάτητη πίεση για αλλαγή θα κινηθεί στην σωστή κατεύθυνση..
Το νερό γιανγκ συμβολίζει επίσης την εξυπνάδα, το κουράγιο και την γενναιοδωρία.
Θα φέρει την διάθεση για βοήθεια σε κράτη και ανθρώπους με προβλήματα.
Το νερό γιανγκ επίσης προκαλεί αισιοδοξία, ενεργητικότητα και ορμητικότητα όπως επίσης φέρνει και καινούργιες ασυνήθιστες ιδέες.

Φυσικά φαινόμενα
Το 2012 υπάρχει η έντονη επιρροή του νερού η οποία έχει την τάση να προκαλεί τσουνάμι και καταστροφές νερού όπως πλημμύρες από ξαφνική έντονη πτώση νερού. Επίσης το στοιχείο γη του δράκου προκαλεί μεγάλους σεισμούς και καταστροφή κτιρίων και γεφυρών.
Οι μήνες με μεγάλες πιθανότητες για τσουνάμι, πλημμύρες και σεισμούς είναι ο Φεβρουάριος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος.
Ο συνδυασμός τώρα νερό με γη μας δίνει την εικόνα χαλαζιού, βρεγμένης γης και ορμητικού νερού στο χρώμα της γης. Κομμάτια γης θα αποκολλούνται και θα πέφτουν στο νερό ή στο βρεγμένο έδαφος. Είναι επίσης η εικόνα μεγάλων ποταμών που πλημμυρίζουν.
Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι γενικά τις χρονιές του δράκου και του σκύλου δεν εμφανίζεται το άστρο βοηθός. Αυτό σημαίνει ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί εύκολα να γλιτώσει από την καταστροφή, με αποτέλεσμα οι χρονιές του δράκου και του σκύλου να υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα από φυσικές καταστροφές.

Κοινωνία
Επίσης το στοιχείο νερό έχει να κάνει με την μεταφυσική, οπότε πιστεύω ότι το 2012 θα γίνουν μεγάλες αλλαγές σε μεταφυσικούς τομείς όπως η διεθνή συνειδητότητα και η πνευματικότητα.
Ο δράκος επίσης θεωρείται το δίχτυ των ουρανών αλλά και ο φύλακας των ουρανών, οπότε θα ακούσουμε πολύ περισσότερα και για τους εξωγήινους, αλλά και για περίεργα συμβάντα από την ζώνη του λυκόφωτος.
Η έλλειψη φωτιάς το 2012 θα προκαλέσει αεροπορικά δυστυχήματα και ιδιαίτερα τον Ιούνιο, Ιούλιο και τον Οκτώβριο.

Υγεία & περιβάλλον
Το στοιχείο γη του δράκου προκαλεί προβλήματα σε στομάχι και κοιλιά όπως δηλητηριάσεις και καρκίνο.
Επειδή το 2012 έχουμε την εικόνα του καταστραμμένου υγρού, θα υπάρχει μόλυνση του νερού και υγρών γενικά, οπότε θα δούμε μολυσμένα υγρά στο εμπόριο αλλά και τάσεις για μαλάρια και ασθένειες που προκαλούνται από προβληματικά νερά.
Θα υπάρχουν προβλήματα στα νεφρά, στα σεξουαλικά όργανα, το ουροποιητικό και το ανοσοποιητικό σύστημα.
Τα άτομα που έχουν πρόβλημα με το κυκλοφορικό τους θα πρέπει επίσης να προσέχουν ιδιαίτερα γιατί η καρδιά το αίμα και ο εγκέφαλος ανήκουν στο στοιχείο φωτιά και το 2012 η φωτιά είναι ανύπαρκτη.
Το 2012 το κεντρικό Ιπτάμενο Άστρο του Φενγκ Σούι είναι το 6, το οποίο σχετίζεται με το αναπνευστικό σύστημα και το κεφάλι. Οπότε αναμένουμε γρίπη και επιδημίες που επηρεάζουν το κεφάλι τους πνεύμονες και το δέρμα (σπυράκια με πύον).

Οικονομία
Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία “4 Πυλώνες του Πεπρωμένου” η οικονομία επηρεάζεται από το στοιχείο φωτιά. Η φωτιά κάνει τον κόσμο θα έχει καλή διάθεση και αισιοδοξία. Με αυτό τον τρόπο ο κόσμος πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά στο μέλλον και ρισκάρει στα χρηματιστήρια. Το 2012 το στοιχείο φωτιά είναι απών. Αντίθετα, το 2012 κυριαρχούν τα στοιχεία νερό και γη, τα οποία προκαλούν στην παγκόσμια διάθεση φόβο (νερό) και συντηρητικότητα (γη). Αυτό θα ενταθεί ακόμα περισσότερο το δεύτερο μισό της χρονιάς και μετά τον Αύγουστο.

Οι πιο ευνοημένες επιχειρήσεις το 2012 θα είναι αυτές που σχετίζονται με το στοιχείο ξύλο (υφάσματα, χαρτιά, έπιπλα, γεωργία, τρόφιμα κλπ). Οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη γη (ακίνητα, ασφάλειες, λατομεία κλπ) θα δουν βελτίωση σε σχέση με το 2011.

Η ναυτιλία, τηλεπικοινωνίες, μεταφορές, ποτά, spa (που ανήκουν στο στοιχείο νερό) θα δουν μείωση εισοδήματος σε σχέση με το 2011. Επιχειρήσεις μετάλλου όπως αυτές που παράγουν computer, μηχανήματα, αυτοκίνητα, τράπεζες, τεχνολογία δεν θα πάνε καλά αν και θα βγάλουν καινούργια μοντέλα στην αγορά. Επιχειρήσεις που σχετίζονται με το στοιχείο φωτιά όπως τα χρηματιστήρια και η ενέργεια θα έχουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα πάει καλά και ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι.

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί τη χρονιά του Σκύλου (1934,1946, 1958, 1970, 1982, 1994,2006) βρίσκονται σε σχέση σύγκρουσης με τη χρονιά.
Καλό είναι να μην ταξιδεύουν προς τα ΝΑ, να μειώσουν επικίνδυνες δραστηριότητες που έχουν σχέση με το στοιχείο γη όπως να μπαίνουν μέσα σε ορυχεία ή επικίνδυνα τούνελ, να κάνουν σκι, αγώνες αυτοκινήτου, ορειβασία κλπ.
Επίσης να αποφεύγουν τις σεισμογενείς περιοχές, την έρημο και τα ετοιμόρροπα κτίρια.
Υπάρχει τάση για ατυχήματα, προβλήματα υγείας, ατυχίες όπως διακοπή σχέσεων κλπ. Θα δουν αλλαγές στην ζωή τους όπως καινούργιο σπίτι ή δουλειά, περισσότερα ταξίδια κλπ.

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί την χρονιά του Δράκου (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000) θα πρέπει να προσέχουν από κρυφούς κινδύνους πάσης φύσεως και κρυφές ασθένειες. Θα υπάρχει τάση για εκνευρισμό, πολύπλοκες καταστάσεις, ανησυχία και δυσαρμονία στις σχέσεις.

Η χρονιά για τα άτομα που γεννήθηκαν την χρονιά του Πιθήκου (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004), Ποντικού (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) και Πετεινού (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005) θα είναι αρμονική.

Ιδιαίτερα στους Πετεινούς το 2012 θα φέρει νέες ερωτικές σχέσεις ή βελτίωση της υπάρχουσας, γάμο, όπως και πιο έντονη κοινωνική ζωή και ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο.

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί την χρονιά του Τίγρη (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010) θα έχουν περισσότερα ταξίδια, μετακομίσεις και μετακινήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια