Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα αποτυπώματα των πρωταγωνιστών του Twilight

Οι πρωταγωνιστές του 'Twilight' Robert Pattinson, Kristen Stewart και Taylor Lautner άφησαν τα αποτυπώματα των χεριών και των ποδιών τους έξω από το φημισμένο Grauman’s Chinese Theatre, στο Χόλιγουντ.
Το μέρος ήταν ασφυκτικά γεμάτο από θαυμαστές των ταινιών και των πρωταγωνιστών τους, ενώ.....

περίπου 120.000 παρακολούθησαν live από το internet!

Οι τρεις δημοφιλείς ηθοποιοί ευχαρίστησαν τους θαυμαστές τους για την υποστήριξη τους, τονίζοντας πως η τελετή των αποτυπωμάτων ήταν μεγάλη τιμή για εκείνους και η καλύτερη εμπειρία που έχουν ζήσει μέχρι τώρα στη ζωή τους.

"Είναι απίστευτη τιμή... είμαστε τόσο νέοι -είναι γελοίο και καταπληκτικό ταυτόχρονα. Από εσάς εξαρτάται η πορεία του franchise μέσα στο χρόνο, γι'αυτό σας ευχαριστώ πολύ που είστε τόσο συνεπείς. Θα έπρεπε να έρθετε όλοι εδώ και να αφήσετε τα απότυπώματά σας", ανέφερε ο Pattinson.

Η οικογένεια του νεαρού πρωταγωνιστή βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε από κοντά την τελετή. Μάλιστα η μητέρα του είχε τη δική της φωτογραφική μηχανή και τραβούσε τα πάντα, μέχρι και τα ελικόπτερα των ειδήσεων που πετούσαν από πάνω τους!
http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=580123&v=0&q=80&w=300&h=225
Η προτελευταία ταινία της σειράς 'Twilight', με τον τίτλο 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1', πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο Νοέμβριο.
nooz

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια