Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τον πρώτο του πίνακα απόκτησε ο γιος της Sandra Bullock

Το πρώτο του πίνακα απόκτησε ο γιος της Sandra Bullock στο amfAR Inspiration Gala.
Από κούνια ο Louis, ο μόλις ενός έτους γιος της Sandra Bullock έκανε ήδη την παρουσία του αισθητή στο χώρο της Τέχνης!
Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα οι .....

ατζέντηδες της Sandra Bullock αγόρασαν ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης για χάρη του μικρούλη Louis, κατ΄ εντολή της διάσημης μαμάς του.

Το έργο του Warhol “Peaches” δημοπρατήθηκε για 14.000 δολάρια κατά τη διάρκεια του “2011 amfAR Inspiration Gala Los Angeles” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου, στο Chateau Marmont.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Kevin Huvane και Bryan Lourd που ήταν τόσο γενναιόδωροι και χάρισαν στο γιο μου το πρώτο του Warhol,” δήλωσε η 47χρονη σταρ χαριτολογώντας.
Η Sandra παρέστη στην λαμπερή εκδήλωση θέλοντας να τιμήσει την εκλιπούσα σταρ Elizabeth Taylor, η οποία είχε βοηθήσει στην ίδρυση του Κοινωφελούς Οργανισμού για την καταπολέμηση του Aids το 1985.

“ Φέτος χάσαμε μια λαμπερή γυναίκα, γεμάτη κουράγιο και συμπόνια. Ζει μέσα σε κάθε άνθρωπο που άγγιξε.” είπε η Sandra για την Elizabeth κατά τη διάρκεια της βραδιάς“ Ποτέ της δεν δίστασε να αγκαλιάσει τον οποιοδήποτε υπέφερε, εξάλλου αυτό είναι το χάρισμα που εμείς τα ανθρώπινα όντα διαθέτουμε, την ικανότητα να πλησιάζουμε και να αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλο” συνέχισε μιλώντας για αυτή τη γυναίκα- μύθο του Χόλιγουντ “Σήμερα μπορούμε να τιμήσουμε αυτ΄λη τη μοναδική γυναίκα συνεισφέροντας στην ολοκλήρωση του έργου που αυτή ξεκίνησε”
www.vipnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια