Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος του θανάτου της Natalie Wood

Ανοίγει και πάλι 37 χρόνια μετά το κλείσιμό του, ο φάκελος ενός από τους πιο μυστηριώδεις θανάτους του Hollywood, εκείνου της ηθοποιού Natalie Wood, μετά από απόφαση της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Το 1981, η Wood μαζί με τον σύζυγό της Robert Wagner και άλλους φίλους τους κατευθύνθηκαν με ιδιωτικό σκάφος προς το νησάκι Σάντα Καταλίνα για τον εορτασμό των Ευχαριστιών.
Το ταξίδι αυτό επρόκειτο να είναι το τελευταίο της Αμερικανίδας καλλονής, η οποία βρέθηκε νεκρή σε απόσταση ενός μιλίου από το σκάφος, χωρίς ποτέ να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου της. «Ατύχημα ή ίσως αυτοκτονία» αποφάνθηκε η αστυνομία και το θέμα έμεινε εκεί.
Τώρα,  ο Σερίφης του τμήματος του Λος Άντζελες διέταξε την έναρξη νέων ερευνών λόγω υποψιών, σύμφωνα με τις οποίες ίσως ο θάνατός της να μην προέκυψε τυχαία.
Picture and note from Natalie Wood and Robert Wagner (RJ)
Ο Davern είπε: Ο θάνατος της Natalie Wood έγινε νύχτα
Εξαφανίστηκε και οι τρεις ηθοποιοί που ήταν στο σκάφος υποστήριζαν, ότι η ηθοποιός βγήκε έξω και πήγε στο δωμάτιό της.
Ισχυρίζεται ότι ο Walken επίσης κατέβηκε και πήγε στην καμπίνα του στο τέλος του σκάφους, ενώ ο Wagner έμεινε εκεί που ήταν και άρχισε να πίνει με τον καπετάνιο.
Τελικά, ο Wagner πήγε να ελέγξει τη σύζυγό του και ο Davern ισχυρίζεται ότι ξέσπασε καυγάς μεταξύ του ζεύγους. Όταν ο καπετάνιος πήγε να ερευνήσει, ισχυρίζεται ότι ο Wagner του είπε να φύγει.
Στη συνέχεια, πιστεύει ότι η Natalie σκοτώθηκε και ρίχτηκε στο πλοίο.
Η Natalie Wood έπιασε τον σύζυγο της Robert Wagner να την απατάει ...
«Είδα ότι έλειπε από το σκάφος και πυροδότησα τους κινητήρες για να αρχίσω να ψάχνω», είπε
Αλλά ο RJ [Wagner] είπε "όχι, όχι, ας μην το κάνουμε αυτό. Ας μείνουμε, ας πάρουμε ένα ακόμα μπουκάλι κρασί".
Ο Ντέβερν δήλωσε ότι ήθελε να ψάξει για την Woods, αλλά ο Wagner τον ενθάρρυνε να μην το κάνει...
Όταν βρέθηκε το σώμα της, οι Wagner και Walken έφυγαν και οι δύο, αφήνοντας τον Davern να αναγνωρίσει το σώμα της για την αστυνομία.
Ο Davern λέει ότι όταν εντοπίστηκε το σώμα του Woods, ήταν αυτός, και όχι ο Wagner, ο οποίος έμεινε για να την αναγνωρίσει.
Το ζευγάρι μάλωνε τρομερά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, δήλωσε ο Ντάβερν και ο Βάγνερ ήταν ο τελευταίος που είδε την Γουντς ζωντανή.
Ο Davern λέει ότι ο σύζυγός της την σκότωσε και την έβαλε στη βάρκα.
«Το επόμενο πρωί, το σώμα της Natalie βρέθηκε κοντά στο σκάφος - περίπου μισό μίλι από το Splendor», είπε.
«Οι RJ και Walken πήγαν με το ελικόπτερο πίσω στην ηπειρωτική χώρα και έπρεπε να αναγνωρίσουν το σώμα της Natalie».
Ο Davern είπε ότι ο Wagner πέρασε τις επόμενες εβδομάδες να πίνει και να κλαίει στην κρεβατοκάμαρά του.
"Αργότερα, με διέψευσαν για όσα είπα ότι συνέβησαν στο σκάφος", είπε.
Η αστυνομία άνοιξε ξανά την υπόθεση θάνατου της τον Φεβρουάριο του 2018 και ο Wagner ονομάστηκε ύποπτος, αλλά μέχρι στιγμής αρνήθηκε να μιλήσει με τις αρχές.
Στο άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης οδήγησαν, σύμφωνα με την αστυνομία του Λ. Άντζελες, σχόλια του καπετάνιου που πλοηγούσε το σκάφος.
Ο Σερίφης Lee Baca δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, αλλά αρκέστηκε να πει ότι «τα σχόλια χρήζουν διερεύνησης». 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια