Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βασιλιάδες στο Mega

Τρεις και να καίνε.Είναι οι κεντρικές ηρωίδες των ''Βασιλιάδων'' που έρχονται στο Mega και θα αποτελέσουν κινητήριους μοχλούς στις εξελίξεις της σειράς.
Αρχικά ένας από τους ρόλους-κλειδιά είναι αυτός της Χριστίνας Ροζάκη (Ζέτα Δούκα), έμπιστη της Ευγενίας (Μάρθα Καραγιάννη), η οποία θα .......

τρομοκρατηθεί όταν θα καταλάβει πως νιώθει παράξενα και ίσως και ερωτικά ακόμα, για τον λαϊκό Μάρκο Βασιλιά (Κώστας Κόκλας).
Επειδή όμως η σοβαροφάνεια περισσεύει και η ψυχρότητα αποτελεί τον μοναδικό τρόπο παθητικής άμυνας, για πολύ καιρό η Χριστίνα θα παραμείνει εγκλωβισμένη στην εικόνα της και δεν θα μπορέσει να αποκαλύψει τα αληθινά της αισθήματα.

Και εκτός όλων των άλλων υπάρχει και κατά κάποιο τρόπο αισθηματική σχέση, η αλήθεια είναι όμως πως Χριστίνα θεωρητικά δεν είναι μόνη. Ουσιαστικά είναι...
Ο τυχερός άτυχος ονομάζεται Μάικ-πληροφορίες λένε πως για τον ρόλο έκλεισε ο Χρήστος Μάντακας, είναι ένας καθώς πρέπει κύριος αλλά η απόσταση θα τα... φάει τα παιδιά, η Αμερική δεν είναι κοντά και παρότι αυτός στεναχωριέται τα πολλά χιλιόμετρα, εκείνη ευνοείται καθώς τα πολλά-πολλά την ενοχλούν...

-Και ποια λέτε πως θα συμβουλεύει την Χριστίνα και θα την βοηθάει να μην μπλέκει σε προβλήματα λόγω της ιδιόρρυθμης συμπεριφοράς της;
Η φωνή της λογικής με το όνομα Τατιάνα.
Αν σας πούμε όμως ότι η εν λόγω δεσποινίδα είναι η sex bomb Εύα Λάσκαρη τι θα πείτε;
Απίστευτο, όπως κι είπαμε κι εμείς όταν πληροφορηθήκαμε πως το καστ-όπως λέμε η ομάδα- ξεκίνησε απ' αυτήν...

Τέλος πάντων η Τατιάνα είναι το φωτομοντέλο της εταιρείας, άρτι αφιχθείσα από το εξωτερικό και με μεγάλη καριέρα και συγκεκριμένα στην Αμερική, "κολλητή" της Χριστίνας που εκτός από φιλικές συμβουλές, τσακώνεται ολημερίς και ολονυχτίς με τον μακιγιέρ της Πάτροκλο.
Και το πλέον τερατώδες;
Δεν της την πέφτει κανείς και δεν έχει δεσμό με κανέναν....Ε, μέχρι ενός σημείου η φαντασία των σεναριογράφων....

-Η Τιτίκα Κανελλοπούλου (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου), αρχικά τουλάχιστον δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με την Λίζα (Μίνα Ορφανού).
Αν και η σχέση της με τον Αιμίλιο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) έχει τελματώσει, η εξαιρετική πορεία της τηλεοπτικής της εκπομπής της δίνει άλλον αέρα.
"Είσαι γυναίκα" τιτλοφορείται το μαγκαζίνο και όπως μαρτυρά ο τίτλος καλεσμένες είναι μόνο γυναίκες, σε μία απ' αυτές η Λίζα εμφανίζεται ως καλεσμένη αλλά το αντίπαλο κανάλι βλέπει την έμφυτη ροπή στην παρουσίαση και της προτείνει το δικό της πρόγραμμα, την ίδια ακριβώς ώρα μ' αυτό της Τιτίκας.
Κάτι αυτό κάτι ότι ο Αιμίλιος μέχρι και χωρίσει είναι διατεθειμένος για να έχει κοντά του την Λίζα, οι δύο γυναίκες θα γίνουν ορκισμένοι εχθροί.
24newslines

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια