Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Lady Gaga στο μεγαλύτερο περιοδικό του κόσμου

Η Lady Gaga μπορεί να είναι 'τεράστια' στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, όμως τώρα γίνεται ακόμα πιο τεράστια στην κυριολεξία, αφού κοσμεί το εξώφυλλο του μεγαλύτερου περιοδικού στον κόσμο! Το συλλεκτικό τεύχος του 'Visionaire Larger Than Life' έχει μήκος σχεδόν 2,5 μέτρα και ...

συγκαταλέγεται στο Guinness Book of World Records...
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερη επιλογή από την εκκεντρική τραγουδίστρια για το εξώφυλλο, αφού όπως αναφέρεται από τους υπεύθυνους έκδοσης του περιοδικού "καμιά σύγχρονη προσωπικότητα δεν συμβολίζει καλύτερα το σλόγκαν 'Μεγαλύτερο από τη Ζωή'".

Οι Inez van Lamsweerde και Vinooh Matadin φωτογράφησαν την Lady Gaga, η οποία έχει μεταμορφωθεί σε γοργόνα καλυμμένη με πετρέλαιο, με πολύχρωμα μαλλιά και βράγχια στο πρόσωπο να δηλώνει πως "δεν υπάρχει κανένα πετρέλαιο τόσο παχύ που να μπορεί να καταστρέψει την φαντασία".

Το περιοδικό κυκλοφορεί σε δύο περιορισμένες και τσουχτερές εκδόσεις: Η κανονική έκδοση φτάνει τα 375 δολάρια και θα βγουν μόνο 2.500 τεύχη. Η πολυτελής έκδοση θα κοστίζει 1.500 δολάρια με μόνο 250 τεύχη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια