Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Immortals

Immortals (ΑΘΆΝΑΤΟΙ) μια διεθνής παραγωγή με θέμα την Αρχαία Ελλάδα.
Ο πρωτοπόρος και οραματιστής σκηνοθέτης Tarsem Singh και οι παραγωγοί Mark Kanton (300),Gianni Nunnari(300) και ......

Ryan Kavanaugh ((The Fighter) ξεδιπλώνουν μια επική ιστορία προδοσίας, εκδίκησης και πεπρωμένου.
http://www.vipnews.gr/sites/default/files/imagecache/vs_imagecache_preset_thumbnail_scaleandcrop_267x160px/dpp_600467.jpg

H ταινία «Αθάνατοι» είναι μια εντυπωσιακή περιπέτεια δράσης σε 3-D, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία…

Το σενάριο του έργου έχει μάλιστα γραφτεί από τα ελληνικής καταγωγής αδέλφια Charles και Vlas Parlapanides, που εδώ και δέκα χρόνια διαγράφουν μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του Αμερικανικού κινηματογράφου.
http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2011/04/immortals.jpg
Το καστ των ηθοποιών περιλαμβάνει τον παλαίμαχο Mickey Rourke, στο ρόλο του αιμοδιψή βασιλιά Υπερίωνα, την Λατίνα σταρ Freida Pinto ως σίβυλλα Φαίδρα και τον γοητευτικό Βρετανό ηθοποιό Henry Cavill νε εντυπωσιάζει με το γυμνασμένο κορμί του και την ερμηνεία του στο πρωταγωνιστικό ρόλο του Θησέα.
http://gossipgirl.gr/wp-content/uploads/2011/10/-ce-b4-ce-b9-ce-b5-cf-84-ce-b5-photostrailer--ce-b1-cf-80-cf-8c--cf-84-ce-b7-ce-bd--ce-bd-ce-ad-ce-b1--cf-85-cf-80-ce-b5-cf-81-cf-80-ce-b1-cf-81-ce-b1-ce-b3-cf-89-ce-b3-ce-ae-immortals.jpg
Υπόθεση: 
Όταν ένας βασιλιάς οδηγούμενος από τη δίψα του για εξουσία επιτεθεί με τον πολεμικό του πέλεκυ στην αρχαία Ελλάδα, απειλώντας να εξαφανίσει την ανθρωπότητα, ένας γενναίος νέος χωρικός θα ορθώσει απέναντι του, το ανάστημά του.
http://3.bp.blogspot.com/-duU5qiUkKMQ/TqtYzXIkkUI/AAAAAAAAAUU/SwosCXGQWSY/s1600/Immortals%2BFilm%2BAthena.jpg
Ο βάναυσος και αιμοδιψής βασιλιάς Υπερίων και ο δολοφονικός στρατός του προελαύνουν στην αρχαία Ελλάδα, καταστρέφοντας ανηλεώς τα πάντα στο πέρασμά τους.
http://2.bp.blogspot.com/-Qg-OZIwWEEE/TbgE1lMx5AI/AAAAAAAAC9g/3W6Psw8w31M/s640/Immortal-Trailer-Snapshot.jpg
Το ένα χωριό μετά το άλλο παραδίνεται στις λεγεώνες του Υπερίωνα, ο οποίος με κάθε νίκη πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον βασικό του στόχο: να «ξυπνήσει» την τρομερή δύναμη των κοιμώμενων Τιτάνων και να εξαφανίσει τους Θεούς του Ολύμπου και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Φαινομενικά, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του αιμοδιψή βασιλιά προς την απόλυτη κυριαρχία επί του κόσμου.
http://www.chalkidanews.com/wp-content/uploads/immortals-602x601.jpg
Κι όμως, ένας νεαρός λιθοξόος ονόματι Θησέας που θα χάσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια μιας εφόδου και θα ορκιστεί να πάρει εκδίκηση.
vipnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/12/12, 7:34 π.μ.

    καλα εκει στο χολιγουντ ειναι γελιοι.. τους βαζετε που τους βαζετε τους ηθοπιους να μιλανε ελληνικα καντε τους να μιλανε σωστα ελληνικα τουλαχιστον γιατι στην ταινια λεγανε ασυναρτησιες και μπορουσες να καταλαβεις μονο 1 - 2 λεξεις οταν μιλουσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή