Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Hugh Grant: Ο Φιλέλληνας

Το διάσημο πρόσωπο του Hugh Grant αυτήν τη φορά δεν πρωταγωνιστεί στη μεγάλη οθόνη.
Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός φιγουράρει στο εισιτήριο που θα εξασφαλίσει την είσοδο σε μία καλλιτεχνική βραδιά με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.....

«Είναι από τις ελάχιστες φορές που ο εξαιρετικά φειδωλός ηθοποιός δέχεται να σηκώσει στους ώμους του την επικοινωνιακή πολιτική της διοργάνωσης, παρά τη γνωστή λειτουργία του προς τα media», σχολιάζουν καλλιτεχνικοί κύκλοι του Λονδίνου, καθώς ως γνωστόν ο Hugh Grant αποφεύγει τη δημοσιότητα κι οποιουδήποτε είδους κοινωνική έκθεση.

«Εκτιμώ την πλούσια ελληνική ιστορία και την κουλτούρα σας», δηλώνει ο ίδιος στο «Πρώτο Θέμα» και προσθέτει: «Έχω επισκεφθεί τη χώρα σας, ευτυχώς για εμένα χωρίς να γίνω αντιληπτός και έχω ενθουσιαστεί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να τριγυρνάς στους αρχαίους χώρους και να εισπράττεις την ενέργεια γενεών και γενεών. Οι Έλληνες διαθέτετε αγάπη στον τόπο σας, ντομπροσύνη και αντοχή – τρία συστατικά που είχαν πάντα τη δύναμη να σας βγάζουν από τις κρίσεις. Αυτό θα υπερισχύσει και τώρα».

Η βραδιά είναι προγραμματισμένη για τις 27 Φεβρουαρίου στο Royal Festival Hall και πρωταγωνιστικό ρόλο έχει μία Ελληνίδα, η συνθέτρια Αφροδίτη Ραϊκοπούλου, η γυναίκα που πριν από τρία χρόνια συνέθεσε τη μουσική για τη διεθνή καμπάνια του Ερυθρού Σταυρού.

Ο Hugh Grant θα προλογίσει τη βραδιά και η κ. Ραϊκοπούλου αναφέρει: «Πολλοί με ρωτούν πώς κατάφερα να πείσω τον Άγγλο ηθοποιό να αναλάβει τον ρόλο του guest. Ξέρω ότι ηχεί περίεργα αλλά δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Τον γνωρίζω και όταν του έκανα την πρόταση μου είπε: ‘’Είμαι έτοιμος να υποστηρίξω οποιαδήποτε μορφή αυθεντικής τέχνης’’».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια