Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Brad Pitt: όταν κλείσω τα 50 θα εγκαταλείψω την υποκριτική

Δήλωση "σοκ" από τον star του κινηματογράφου.
Πριν πανικοβληθείτε και αρχίσετε να ψάχνετε στη wikipedia πόσο χρονών είναι τώρα ο Brad Pitt, να σας θυμήσουμε εμείς ότι είναι...

47. Και ναι, τώρα μπορείτε να πανικοβληθείτε γιατί αν εννοούσε όντως ο διάσημος ηθοποιός τα όσα είπε στην εκπομπή "60 Minutes" της Αυστραλέζικης τηλεόρασης, του απομένουν μόνο τρία χρόνια καριέρας.

Αφού πέταξε τη... βόμβα, ο Pitt συμπλήρωσε: "Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα. Αλλά μ'αρέσει πολύ η παραγωγή. Και μ'αρέσει να παίρνω ιστορίες και να τις υλοποιώ, να τις κάνω πραγματικότητα."

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του αποκάλυψε την νοοτροπία του σε σχέση με την κατάκτηση της ευτυχίας: "Μερικές φορές είσαι ευτυχισμένος, άλλες φορές όχι. Γιατί τόση πίεση να νιώσουμε ευτυχισμένοι; Σκασίλα μου! Ξέρω πως δεν θα είμαι χαρούμενος συνεχώς. Η ψυχική ηρεμία είναι για μένα πιο σημαντικός προσωπικός στόχος."

Τρεις ταινίες με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt εχουν ήδη προγραμματιστεί για την επόμενη κινηματογραφική σεζόν, το "Moneyball", το "World War Z" και το "Cogan's Trade", ενώ δανείζει τη φωνή του και στο "Happy Feet Two".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια