Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τίμησαν τον Μάρκο Σιμοντσέλι

Αναβάτες, μηχανικοί, εκπρόσωποι του Moto GP και όσοι έδωσαν το παρών στη Βαλένθια τίμησαν τη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλι με έναν γύρο στην πίστα, μπλουζάκια, σημαίες και πυροτεχνήματα! Θόρυβο είχε ζητήσει να κάνουν οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας ο πατέρας του.........

Μάρκου Σιμοντσέλι, Πάολο. Αυτοί δεν του χάλασαν το χατίρι και είπαν το αντίο στον Ιταλό με το δικό τους τρόπο στη Βαλένθια. Στο τελευταίο...


Γκραν Πρι της χρονιάς οι 88 αναβάτες των τριών κατηγοριών πραγματοποίησαν έναν γύρο στην ισπανική πίστα. Οδηγός της κούρσας ήταν ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του Moto GP, Κέβιν Σβαντς, ο οποίος οδήγησε τη San Carlo Honda Gresini του Σιμοντσέλι. Έτσι, η Ρικάρνο Τόρμο γέμισε με μοτοσικλέτες, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να φοράει μπλούζα με τον αριθμό 58 και το όνομα Sic, ενώ κρατούσε και παρόμοια σημαία.

Μπλούζες με το 58 και το Σούπερ Σικ φορούσαν και αρκετοί οπαδοί, ενώ στα πάντοκ είχε αναρτηθεί πανό με τη φωτογραφία του, τον αριθμό του και το Σούπερ Σικ. Αφού ολοκληρώθηκε ο γύρος, στη γραμμή εκκίνησης-τερματισμού είχαν συγκεντρωθεί οι μηχανικοί των ομάδων, όλοι οι εκπρόσωποι του Moto GP, καθώς και όσοι βρίσκονταν στο σιρκουί. Εκεί μαζί με τους αναβάτες παρακολούθησαν τα πυροτεχνήματα, με τα οποία ολοκληρώθηκε ο φόρος τιμής στον Σιμοντσέλι.

Τέλος, αξιζει να σημειωθεί ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Moto2 έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς αφιέρωσε τον τίτλο του στον Σιμοντσέλι κρατώντας ένα πανό στο βάθρο, το οποίο έγραφε: «Αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι για σένα Σούπερ Σικ» και είχε κάτω δεξιά το 58 μέσα σε μια καρδιά!

gazzeta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια