Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διαζύγιο βόμβα στην σοουμπιζ

1.000.000 ευρώ ζητάει από τον Ελληνα επιχειρηματία Αλεξ Συρόπουλο η Τουρκάλα χορεύτρια Τανιέλι! Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2009 στο δημαρχείο Χολαργού, ενώ λίγες ημέρες πριν είχαν παραθέσει δεξίωση σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης. Μόλις δύο 24ωρα μετά τον γάμο τους, η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού και επιχειρηματίκού κόσμου έδωσε το παρόν στο πάρτι που έκαναν στο ξενοδοχείο King George.

Σήμερα, αντί να γιορτάζει την δεύτερη επέτειο του γάμου του, βρίσκεται μια ανάσα πριν από την έκδοση του διαζυγίου του.

Η είδηση του χωρισμού της χορεύτριας και του επιχειρηματία προκάλεσε σάλο στην γειτονική χώρα, καθώς οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σοουμπιζ. Όμως, κάποια στιγμή, εκείνος άρχισε να της δίνει ένα συγκεκριμένο ποσόν κάθε μήνα, ως αμοιβή, ούτως ώστε εκείνη να σταματήσει να χορεύει και μάλιστα δημοσίως. Επισημαίνεται ότι για κάθε της εμφάνιση, η Τανιέλι λάμβανε από 40.000-100.000 ευρώ ανάλογα με το εάν θα χόρευε σε μεγάλο ή πριβέ πάρτι. Τα πράγματα μεταξύ τους άρχισαν να γίνονται πολύ χειρότερα προς τα τέλη του καλοκαιριού. Εκείνος ήθελε πάση θυσία να σταματήσει εκείνη να χορεύει κι εκείνη δεν το δεχόταν με τίποτα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Τανιέλι καταγγέλλει ότι ο Αλεξ την ζήλευε παθολογικά ενώ της ζητούσε να σταματήσει να εργάζεται ως χορεύτρια. «Μου ζήτησε να περιορίσω τις εμφανίσεις μου και να μείνω στο σπίτι. Αγαπούσα τον σύζυγό μου και ήθελα να έχω έναν ευτυχισμένο γάμο και παρ’όλο που ο χορός είναι η ζωή μου, το δέχτηκα», δήλωσε η ίδια, επιβεβαιώνοντας πλήρως την είδηση. Οι δυο τους είναι πλέον σε διάσταση και τίποτα δεν φαίνεται να φτιάχνει το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Τανιέλι επέστρεψε στον άντρα της το μονόπετρο αξίας 80.000 ευρώ και όλα τα δώρα του γάμου τους. Στην δεξίωση που είχαν παραθέσει μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη, πριν από τον πολιτικό τους γάμο που έγινε στον Χολαργό, εκείνη φορούσε ένα κατακόκκινο φόρεμα, ενώ οι φίλες της, της είχαν ζωγραφίσει το σώμα της με χένα, όπως προστάζουν τα τουρκικά έθιμα. Και μπορεί θρησκευτικό γάμο να μην έκαναν, όμως το νυφικό, νυφικό! 40.000 ευρώ κόστιζε το νυφικό της εθνικής χορεύτριας οριεντάλ της Τουρκίας, το οποίο είχε πάνω του 5.000 πολύτιμους λίθους συνολικού βάρους 20 κιλών! Παρ’όλα αυτά, η ίδια δεν το φόρεσε στο δημαρχείο, αλλά την δεξίωση που παρέθεσε δύο μέρες μετά τον γάμο στο King George. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ολόκληρες ώρες χρειάστηκε η Τανιέλι, μόνο για να το φορέσει.
Η Τανιέλι δεν είναι μια οποιαδήποτε χορεύτρια belly dance. Εχει χορέψει για την Madonna και την πριγκίπισσα Μαργαρίτα της Αγγλίας. Η μεγαλύτερη στιγμή της, όπως έχει πει, ήταν ότι χόρεψε για την πριγκίπισσα Diana. Εχει γράψει ήδη την αυτοβιογραφία της, η οποία αν και εκδόθηκε πριν από χρόνια χωρίς πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, είχε πουλήσει χιλιάδες αντίτυπα. (Πηγή: Real).
star.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια