Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το τραγικό τέλος του ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η κορύφωση του δράματος παίζεται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Προετοιμασίες για έναν γάμο, αποκαλύψεις, απόγνωση, τρέλα και μια σφαίρα απευθείας στην καρδιά, συνθέτουν τον καμβά του «Πειρασμού», ενός πειρασμού, που το μόνο που έφερε είναι η καταστροφή. Αλλά ας πάρουμε τα γεγονότα ένα προς ένα μέχρι τους τίτλους του τέλους που....

αποκαλύπτει αποκλειστικά το TV24.

Η παράνομη σχέση του Μπεχλούλ και της Μπιχτέρ έχει πια προχωρήσει στο σημείο του αρρωστημένου πάθους. Οι περισσότεροι πλέον στην έπαυλη των Ζιγιαγκίλ έχουν καταλάβει τι τρέχει ανάμεσα στους δύο, όμως κανείς δεν τολμά να το αποκαλύψει στον Αντνάν και στη Νιχάλ.
Ο Μπεχλούλ, θέλοντας να μείνει μακριά από την Μπιχτέρ, προκειμένου να μην πληγώσουν άλλο τους ανθρώπους που αγαπάνε, αποφασίζει να ζητήσει σε γάμο τη Νιχάλ. Πιστεύει πως αυτό είναι το καλύτερο για όλους.
Την ημέρα των αρραβώνων η Νιχάλ πετάει στα σύννεφα, όμως δεν νιώθει το ίδιο και ο Μπεχλούλ, ο οποίος με δυσκολία μπορεί να κρύψει την στεναχώρια του.
Όμως, αγαπάει την Νιχάλ και δεν θέλει να την πληγώσει.
Έτσι αποφασίζει να αφοσιωθεί σ' εκείνη ώστε να ξεχάσει τον τρελό και παράνομο έρωτά του για τη γυναίκα του θείου του. Η Μπιχτέρ από την άλλη έχει μέσα της μια φωτιά που καίει και την κάνει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στην παράνοια. Ξέρει ότι ο άνδρας που αγαπάει είναι ερωτευμένος μαζί της, όμως είναι δειλός και δεν μπορεί να τα παρατήσει όλα και να μείνει μαζί της.
Μία μέρα πριν τον γάμο του Μπεχλούλ και της Νιχάλ, εκείνη και ο Αντνάν αποφασίζουν να χωρίσουν, μιας και τα προβλήματα ανάμεσά τους έχουν ξεκινήσει προ πολλού. Ο Αντνάν την καθησυχάζει λέγοντας της πως πάντα θα είναι δίπλα της και θα τη στηρίζει. Ο Μπεχλούλ περνάει το τελευταίο του βράδυ ως εργένης με τους φίλους του σε σκάφος, όταν η Μπιχτέρ τού τηλεφωνεί για να του πει τα ευχάριστα. «Ο Αντνάν θέλει να χωρίσουμε! Επιτέλους, θα είμαι ελεύθερη», του λέει, όμως ο Μπεχλούλ δεν θέλει να αφήσει τη Νιχάλ. «Η Νιχάλ μ' αγαπάει πραγματικά και αν την αφήσω θα πεθάνει. Δεν μπορώ να της το κάνω αυτό», της λέει εκείνος. Η Μπιχτέρ θυμώνει και του αφήνει τελεσίγραφο μέχρι την επόμενη μέρα να αποφασίσει τι θα κάνει.
Οι αποκαλύψεις που σοκάρουν
Η μέρα του γάμου έφτασε. Η Μπιχτέρ είναι στεναχωρημένη και η Φιρντέβς προσπαθεί να τη συνεφέρει. Η Νιχάλ τηλεφωνεί στην Μπιχτέρ, η οποία αρχίζει να μιλάει με γρίφους και να της λέει «Εσύ κέρδισες, εγώ έχασα». Η Φιρντέβς τής ζητάει να σταματήσει και πιστεύει πια πως η κόρη της έχει τρελαθεί. Η Μπιχτέρ πάει να ετοιμαστεί για το γάμο και λέει στη μητέρα της: «Έχασες τον Αντνάν εξαιτίας μου, σήμερα θα χάσεις και κάτι άλλο. Φύγε από το σπίτι. Σήμερα θα ξεσπάσει μεγάλη θύελλα. Είμαι έτοιμη». Η Φιρντέβς τρομάζει και ενημερώνει τον Μπεχλούλ ότι η Μπιχτέρ θα τα πει όλα στον Αντνάν.
Την ίδια ώρα ο Αντνάν πηγαίνει στο νεκροταφείο και η Μαντμουαζέλ, μη μπορώντας να αντέξει άλλο να κρατάει μέσα της όλα όσα ξέρει, αποφασίζει να μιλήσει στον Αντνάν. «Κύριε Αντνάν, η Νιχάλ δεν πρέπει να παντρευτεί με τον Μπεχλούλ. Σας κοροϊδεύει κι εσάς κι εκείνη» του λέει η Μαντμουαζέλ και εκείνος προσπαθεί να μάθει κάτι παραπάνω, ώστε να καταλάβει τι εννοεί.
Εκείνη του ζητάει να πάει να βρει τον Μπεσίρ. Την ίδια ώρα ο Μπεσίρ είναι ετοιμοθάνατος από μία ασθένεια. Μέρες ολόκληρες ζητάει να μιλήσει με τον Αντνάν ώστε να του αποκαλύψει όλα όσα ξέρει. Ο Αντνάν πηγαίνει να τον βρει. Ο Μπεσίρ τα λέει όλα!
Η αυτοκτονία της Μπιχτέρ
Την ώρα που ο Αντνάν μαθαίνει για την σχέση του Μπεχλούλ και της Μπιχτέρ, ο Μπεχλούλ φτάνει στην έπαυλη. Πάει στο δωμάτιο της Μπιχτέρ, η οποία φοράει λευκά, κλειδώνει την πόρτα και κρατάει ένα όπλο. Παράλληλα, ο Αντνάν είναι έξω από το δωμάτιο και χτυπάει για να του ανοίξουν. «Με εγκαταλείπεις γιατί δεν μπορείς να αφήσεις τη Νιχάλ», λέει στον Μπεχλούλ και σημαδεύει την καρδιά της με το όπλο. Εκείνος την παρακαλάει να αφήσει το όπλο, όμως εκείνη συνεχίζει να μιλάει ασυνάρτητα. «Για τη δική της ζωή, σκοτώνεις εμένα; Γιατί εμένα;» του λέει. Εκείνη την ώρα ο Αντνάν σπάει την πόρτα και μπαίνει μέσα. «Ήσουν γιος μου» φωνάζει στον Μπεχλούλ. Όμως, η Μπιχτέρ, μη αντέχοντας να ακούσει κι άλλα λόγια που θα της δημιουργήσουν τύψεις, πατάει την σκανδάλη και αυτοκτονεί.

Τις επόμενες μέρες οι δύο κηδείες του Μπεσίρ και της Μπιχτέρ γίνονται σε ξεχωριστά μέρη. Το δράμα πια κορυφώνεται. Η Φιρντέβς έχει πάθει εγκεφαλικό, ενώ η Πεϊκέρ δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στην κηδεία του Μπεσίρ. Την ίδια ώρα η Νιχάλ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ με όσα έγιναν. Ο Αντνάν της μιλάει και της υπόσχεται πως θα πάνε για ένα μεγάλο διάστημα διακοπές σε ένα μέρος, όπου ο ήλιος δεν θα σταματήσει να λάμπει. Λίγους μήνες αργότερα, ο Μπεχλούλ πηγαίνει στον τάφο της Μπιχτέρ, όπου της ζητάει συγχώρεση και να της λέει πως θα την αγαπάει για πάντα!
Η τελευταία σκηνή
Μας πηγαίνει στην άδεια έπαυλη των Ζιγιαγκίλ. Ο Αντάν με τη Νιχάλ κάθονται σ' ένα παγκάκι πλάι στην εγκαταλελειμμένη πισίνα και κήπο. «Πότε θα το ξεπεράσουμε μπαμπά;» ρωτάει η Νιχάλ. «Μαζί θα το ξεπερνάμε μέρα με τη μέρα», της απαντάει ο Αντνάν. Την ίδια ώρα η Μαντμουαζέλ με τον Μπουλέτ κλείνουν την έπαυλη και τους φωνάζουν για να φύγουν. Ο Μπουλέτ αγκαλιάζει τη Νιχάλ και της λέει: «Μου έλειψες! Θέλω την παλιά μου αδελφή πίσω». Όλοι μαζί φεύγουν με το αυτοκίνητο για το νέο τους σπίτι και η κάμερα μας μεταφέρει στην γεμάτη -και πάλι- έπιπλα έπαυλη και τελειώνει στον καθρέφτη της Μπιχτέρ, όπου υπάρχει ένα μήλο!
TV24

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια