Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μία Θάτσερ α​ντιθατσερι​κή

Ένας πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια μεγάλη παραγωγή, δίπλα στη Μέριλ Στριπ, είναι όνειρο άπιαστο για τους περισσότερους νέους ηθοποιούς.
Για την 24χρονη Alexandra Roach είναι πραγματικότητα, και μάλιστα λίγους μήνες μετά την αποφοίτησή της από τη δραματική σχολή.
Στις αρχές της χρονιάς θα κάνει το...

κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην πολυαναμενόμενη ταινία "The Iron Lady", όπου θα υποδύεται τη Μάργκαρετ Θάτσερ σε ηλικία 16 έως 23 ετών.
Στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, η ομοιότητα είναι εκπληκτική, όσοι έχουν δει σκηνές δηλώνουν εντυπωσιασμένοι και από την ερμηνεία της.
Η ίδια, μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη με δύο ανθρακωρυχεία, δεν άκουγε και τα καλύτερα για την πρώην Βρετανίδα πρωθυπουργό από τον ανθρακωρύχο παππού της.
"Όμως, η υποκριτική προηγείται εδώ. Οι προσωπικές μου πεποιθήσεις δεν έχουν σημασία", δήλωσε στην πρώτη συνέντευξη της καριέρας της, στον Observer, προσθέτοντας ότι είναι μεν χαρούμενη για ό τι της συμβαίνει, αλλά δεν τρέφει ψευδαισθήσεις, "Ξέρω πως όλα μπορούν το ίδιο εύκολα να χαθούν. Γι αυτό τσιμπιέμαι κάθε μέρα, για να βεβαιωθώ πώς είμαι ξύπνια...."
Τ.Ε."Κ"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια