Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νεκροί θεατές σε ράλι του Βελγίου

Δύο θεατές έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν αυτοκίνητο, το οποίο μετείχε στο Ράλι Κοντρόζ, που διεξάγεται στο Βέλγιο βγήκε από το δρόμο, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αυτόπτες.
Οι διοργανωτές του αγώνα επιβεβαίωσαν .....

τους δύο θανάτους, με θύματα έναν άνδρα 50 ετών και μια 20χρονη γυναίκα, της οποίας η αδελφή και η μητέρα συγκαταλέγονται στους τραυματίες. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν.

Όλα έγιναν όταν το Mitsubishi Lancer του Ολλανδού Έρικ Μόρε βγήκε από τον δρόμο στη διάρκεια της 7ης ειδικής διαδρομής. Το αυτοκίνητο δεν χτύπησε κάποιον άνθρωπο, αλλά "εκσφενδόνισε" έναν πάγκο και πέτρες προς μια ομάδα θεατών, οι οποίοι ωστόσο δεν βρίσκονταν σε απαγορευμένη ζώνη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό RTBF.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι διοργανωτές αποφάσισαν να ακυρώσουν τις τελευταίες τρεις χθεσινές ειδικές, ενώ ανακοίνωσαν ότι η εισαγγελία θα λάμβανε την απόφαση για το αν θα διεξάγονταν οι οκτώ ειδικές που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα.

Σημειώνεται ότι το Ράλι Κοντρόζ είχε βυθιστεί στο πένθος και το 2003. Τότε ένα 14χρονο αγόρι είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο.
εθνος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια