Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο χαρισματικός γιος του Γούντι Άλεν και της Μία Φάροου

Είναι αναμφισβήτητα το καμάρι της οικογενείας!
Ο Ρόναν Φάροου, ο μόνος βιολογικός γιος του Γούντι Άλεν με τη Μία Φάροου, διαγράφει μια λαμπρή πορεία, ξεφεύγοντας από την «κατάρα» των παιδιών των διασήμων, που συνήθως....

έχουν διάφορα ψυχολογικά προβλήματα λόγω της υπερέκθεσης εκείνων ή των γονέων τους.

Ο Ρόναν δεν έχει μόνο δύο πασίγνωστους γονείς, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού ήταν μόλις 5 ετών όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την υιοθετημένη κόρη της Φάρρου, Σουν-Γι και το ειδύλλιο με τον Άλεν. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Τύπος οργίαζε και κατέγραφε κάθε στιγμή της οικογένειας, αφού μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου ήρθε το διαζύγιο του ζευγαριού και τα περιοριστικά μέτρα του Άλεν για το γιο του.

Ο Ρόναν από μικρός φαινόταν ότι ήταν ένα χαρισματικό παιδί, αφού σε ηλικία μόλις 11 ετών έγινε ο νεαρότερος φοιτητής στην ιστορία του Κολεγίου Μπαρντ, ενώ στα 16 έγινε δεκτός στη Νομική Σχολή του Γέιλ.

Σήμερα, στα 23 του χρόνια, έχει κερδίσει ,μια υποτροφία Rhodes για σπουδές στην Οξφόρδη, εργάζεται ως ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών των ΗΠΑ και έχει βραβευτεί για την ακτιβιστική του δράση.

Φαίνεται πως η παροιμία που έλεγαν οι παλαιότεροι ότι «από αγκάθι βγαίνει ρόδο» βρίσκει εφαρμογή στο πρόσωπο του Ρόναν Φάροου! Μένει να δούμε πού θα φτάσει.

www.mpetskas.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια