Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παγκρήτιος εικαστικός διαγωνισμός

Το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου υπενθυμίζει στους ζωγράφους, τους χαράκτες, τους γλύπτες και γενικά όλους τους εικαστικούς καλλιτέχνες ότι η προθεσμία για την αποστολή έργου και τη συμμετοχή στον «Παγκρήτιο Εικαστικό Διαγωνισμό» λήγει στις 15 Νοεμβρίου.
Η προθεσμία αυτή θα ....

τηρηθεί επακριβώς, προκειμένου να γίνει εγκαίρως η επιλογή από την επιτροπή και η απονομή του βραβείου, ώστε όλα τα έργα που θα συμμετέχουν να εκτεθούν στο χώρο του Μουσείου κατά τη διάρκεια των εορτών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτής που θα έχει και εμπορικό χαρακτήρα, θα δίδεται η δυνατότητα της απ’ ευθείας ελεύθερης οικονομικής συναλλαγής των καλλιτεχνών με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές σε μια προσπάθεια να τονωθεί το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν σε μια εκδήλωση-έκθεση με έργα που έχουν υλοποιηθεί μέσα στο 2011.

Σε σχετική ανακοίνωση του μουσείου αναφέρεται: «Θα πρέπει να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που στο νησί μας και ιδιαίτερα από μια περιφερειακή ιδιωτική πινακοθήκη, εξαγγέλλεται και πραγματοποιείται κάτι παρόμοιο που θέλει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο παρέχοντας δυνατότητες τόσο στους εικαστικούς καλλιτέχνες όσο και σ’ αυτό καθαυτό το Μουσείο που εμπλουτίζει τη συλλογή του με διακεκριμένα έργα. Η διεύθυνση αποστολής των έργων είναι: Νυμφών 3, 713 07 Ηράκλειο.
Ρεθεμνιωτικα Νεα
politismosrethymno

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια