Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Κωμική σειρά "ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Μαρία Καβογιάννη.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
Ο Ηλίας, ως πυροσβέστης, βγαίνει νωρίς στη σύνταξη και αποφασίζει να κάνει ένα δώρο στην Κατερίνα μιας και τα τρία τους παιδιά είναι......

αποκαταστημένα και έχουν φύγει από το σπίτι.
Αγοράζει δυο εισιτήρια για κρουαζιέρα στην Καραϊβική, ταξίδι - όνειρο και για τους δύο.

Η Κατερίνα ετοιμάζει ευτυχισμένη τις βαλίτσες τους αλλά το βράδυ πριν από το ταξίδι επιστρέφει στο σπίτι η κόρη τους η Αλεξάνδρα με τον γιο της τον Λιάκο, γιατί η τράπεζα έχει κατάσχει το σπίτι στο οποίο ζούσε με τον άντρα της, τον Περικλή.
Ο Περικλής το είχε βάλει υποθήκη για να πάρει δάνειο για μια από τις πολλές επιχειρήσεις που έχει ξεκινήσει στη ζωή του και άλλα λεφτά δεν υπάρχουν.
Σε λίγο, στο σπίτι επιστρέφει και ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο Δημήτρης με την γυναίκα του την Άννα και την κόρη τους την Αριάδνη, γιατί ο Δημήτρης είναι εδώ και ενάμιση χρόνο άνεργος και τα λεφτά έχουν τελειώσει.
Ως το πρωί έχει επιστρέψει και ο μικρός γιός του Ηλία και της Κατερίνας, ο Κωστής, επτά χρόνια φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, στο Βόλο, γιατί τον έχει διώξει η σπιτονοικοκυρά του. Το ταξίδι του Ηλία και της Κατερίνας αναβάλλεται προσωρινά, όπως νομίζουν και οι δύο.
www.panoramalife.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια