Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαθητής σε αμοκ σε σχολείο Αμαρουσίου

“Προσπαθούσε να σφάξει όποιον έβλεπε μπροστά του”
Μαθητής σε αμοκ τραυμάτισε με σπαθί 4 άτομα μέσα στο σχολείο – Κατέβασε και έσκισε την ελληνική σημαία.
Οι μαρτυρίες σοκάρουν.......

Φωτο: Χάρης Γκίκας
Ουσιαστικά από ένα θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε δύο σχολεία.
Όπως είπε ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης ο 18χρονος μαθητής από την Πολωνία ήταν σε κατάσταση αμοκ. Για ώρα κράδαινε ένα σπαθί τύπου “νίντζα” μήκους τουλάχιστον 80 εκατοστών και έβαζε στο στόχαστρο όποιον έμπαινε στο δρόμο του. Ακούστε τι αποκαλύπτει για το περιστατικό. 
tro-ma-ktiko

Ο μαθητής τις δύο πρώτες ώρες πήγε κανονικά στο μάθημά του. Στη συνέχεια έόμως φυγε και, όπως ανέφεραν μαθητές, πήγε στο σπίτι του, απ΄όπου πήρε το σπαθί.
Μόλις επέστρεψε στο Σχολείο επιτέθηκε στην υπάλληλο που βρίσκονταν στο προαύλιο και μετά ανέβηκε στα γραφεία των καθηγητών, αναζητώντας τον διευθυντή.
Μαθητής έσπειρε τον τρόμο σε Λύκειο του Αμαρουσίου
Όταν είδε ότι απουσίαζε επιτέθηκε στον υποδιευθυντή, τον οποίο τραυμάτισε. Μετά βγήκε στο μπαλκόνι και αφού κατέβασε από τον ιστό την ελληνική σημαία, πήδηξε στο προαύλιο, απ΄ όπου άρπαξε άλλη μία ελληνική σημαία που υπήρχε στον κεντρικό ιστό.
Μαθητής έσπειρε τον τρόμο σε Λύκειο του Αμαρουσίου
Η ...συλλογή ελληνικών σημαιών δεν σταμάτησε όμως εκεί. Πήδηξε τα κάγκελα του Σχολείου και αφού πήγε στο Γυμνάσιο, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το Λύκειο, άρπαξε από τον ιστό άλλη μία ελληνική σημαία.
Έπειτα γδύθηκε και αφού καλύφθηκε με μία από τις τρεις σημαίες που είχε αρπάξει, άρχισε να ...τρέχει.
Τον συνέλαβαν όμως οι αστυνομικοί έξω από το σχολείο, οι οποίοι έφτασαν στην περιοχή ειδοποιημένοι από τους καθηγητές και τους μαθητές.
 ethnos.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια